Hesabım
    Box Office'te Recep İvedik 5 Egemenliği Sürüyor!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 24-26 Şubat Şubat haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği olmadı. Geçtiğimiz hafta zirveye yerleşen Recep İvedik 5 bu hafta da liderliği elden bırakmadı. Listede bu hafta 3 taze film kendine yer bulmayı başardı.

    Bu haftanın galibi değişmedi. Şahan Gökbakar'ın tiplemesiyle her filmiyle rekorlar kıran Recep İvedik serisinin 5. devam halkası bu haftasonu toplam 1.254.692 seyirci tarafından izlendi. Recep İvedik 4'e ait olan en iyi hafta sonu açılışı, açılış Cumartesi günü seyirci rekoru ve açılış Pazar günü seyirci rekoru gibi rekorları elinde bulunduruyor. Listenin 2. sırasını ise vizyonun taze yapımlarından biri aldı. Fantastik bilim kurgu serisi Ölümcül Deney'in son halkası Resident Evil: Son Bölüm açılışını yaptı. Film ilk haftasında 81.427 seyirciye ulaştı. Roma sokaklarını arşınlayan köpeksever tetikçi bu hafta 1 sıra geriledi. John Wick'in yeni macerası John Wick 2 3. haftasında 66.016 seyirciye ulaşarak listenin 3. sırasında yer aldı.

    Listenin ilk 3'ünü takip eden film taze animasyonlar arasından çıktı. Sevilen animasyon serisi Karlar Kraliçesi'nin 3. devam halkası Karlar Kraliçesi 3: Ateş ve Buz açılışını 56.277 seyirci ile yaptı. 2015 yılında beyazperdeye uyarlanan Grinin Elli Tonu'nun devam halkası Karanlığın Elli Tonu, Anastasia'yı ve tutkulu Christian'ı yeniden bir araya getirdi. Film 3. haftasında 40.809 kişiye ulaştı. Yeni nesil X-Men'in karizmatik Charles Xavier'ı James McAvoy başrollü Parçalanmış bu hafta listenin 6. sırasında yer aldı. Film 2. hafta kapanışını 29.144 seyirci ile yaptı. Listenin 7. sırasında yer alan film ise sempatik komedyen Ata Demirer'in hem başrolünü hem de senaryosunu üstlendiği Olanlar Oldu idi. BKM yapımı Görümce'den beri art arda üç hafta gişe liderliğini elinde tutmuş olan ilk film olan yapım, bu hafta 19.985 seyirci tarafından izlendi. 

    Listenin 8. filmi ise NASA'da görev yapan 3 siyahi kadının hikayesini anlatan Gizli Sayılar oldu. Biyografik yapım 12.811 seyirci ile açılış yaptı. Listenin 9. filmi ise eğlenceli animasyon LEGO Batman Filmi oldu. Batman ve ekibinin maceralarını anlatan yapım 3. haftasında 10.473 seyirciye ulaştı. Listenin son filmi ise Oscar adaylıklarında gözdelerden biri olmasına ve 3 ödülü kucaklamasına rağmen ülkemizde gereken ilgiyi bulamayan Ay Işığı oldu. Dram türü film 6.273 seyirci ile geçtiğimiz haftaki yerini korudu.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top