Hesabım
    “Geleceğin Sineması” Başvuruları Başladı!

    “Geleceğin Sineması” sayesinde bu yıl 20 kısa film beyazperdeye aktarılacak.

    Sinema öğrencilerinin kısa film projelerini hayata geçirmeleri için 13 yıldır destek veren TÜRSAK’ın gerçekleştirdiği “Geleceğin Sineması” başvuru dönemini açtı.

    Türkiye çapında sinema öğrencilerinin daha kaliteli filmler yapmalarını sağlamak amacıyla T.C.Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Genel Müdürlüğü, Beyoğlu Belediyesi ve Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) işbirliğiyle gerçekleştirilen “Geleceğin Sineması” sayesinde 20 projeye 3 bin TL verilirken ilk 3’e giren projelere de post prodüksiyon desteği sağlanacak.

    14. yılını kutlayan “Geleceğin Sineması” başvuruları bu yıl 22 Şubat – 24 Mart tarihleri arasında alınacak. 14. Geleceğin Sineması jürisi, senarist Birol Güven başkanlığında; yönetmen Serdar Akar, oyuncular Bennu Yıldırımlar, Demir Karahan, Ali Aksöz, Nur Fettahoğlu, sinema yazarı ve senarist Burak Göral, Uluslararası Antalya Film Festivali Direktörü ve yapımcı Elif Dağdeviren, Uluslararası İstanbul Kısa Film Festivali direktörü ve belgesel yönetmeni Hilmi Etikan ile Sinema Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Selçuk Yavuzkanat ve Beyoğlu Belediyesi Kültür Müdürü Deniz Doğan’dan oluşuyor.

    Ön eleme sonuçları 7 Nisan’da, kazanan projeler ise 26 Nisan’da açıklanacak. Filmlerin son teslim tarihi ise 2 Haziran. Ayrıntılı bilgi için: www.geleceginsinemasi.tursak.org.tr

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top