Hesabım
    "Geçmişteki Sır" Filminin Afişi Yayınlandı!

    İlginç konusu ve uluslararası oyuncu kadrosu ile dikkat çeken filmin afişi yayınlandı.

    Başrollerinde Serkan Şenalp, Natasa Petrovic, Emir Hadzıhafızbegovic, Ufuk Bayraktar, Suzan Kardeş ve Haluk Piyes gibi ünlü oyuncuların yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Raşit Görgülü'nin oturduğu film Geçmişteki Sır'dan afiş geldi.

    Çekimleri İstanbul ve Saraybosna’da gerçekleşen filmin oyuncu kadrosunda Türkiye'den Serkan Şenalp, Ufuk Bayraktar, Suzan Kardeş, Haluk Piyes, Meral Çetinkaya, Arif Erkin, Mine Teber ve Sabriye Kara yer alıyor. Filmde ayrıca Natasa Petrovic, ödüllü aktör Emir Hadzıhafızbegovic, Maja Juric, Amila Terzimehic, ve Mirsad Tuka da yer alıyor. Suzan Kardeş filmdeki rolü "Farka" için resim eğitimi aldı.

    Raşit Görgülü'nün yönettiği filmin senaryosunu ise İrfan Saruhan kaleme aldı. Geçmişteki Sır, Bosna Hersek’te 1992-1995 yıllarında yaşanan savaşın etkisinin günümüze taşındığı hüzünlü bir hikayeyi anlatıyor; Bir fotoğrafçı olan ve ailesiyle yaşayan genç adam Ali, geçirdiği bir genetik bir rahatsızlık sonucu kendini Bosna Hersek’te, sıra dışı ve hüzünlü bir hikayenin içinde bulur! Bosna’yı hiç bilmeyen Ali, burada geçmişine dair izleri arayacaktır. Bosna’da yaşamını sürdüren Hana ise onu bu yolculuğunda yalnız bırakmayacaktır…

    Merakla beklenen filmin vizyon tarihi ise henüz belirlenmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top