Hesabım
    2017 !f Ankara ve İzmir'de 4 Mart Cumartesi!

    !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nde 4 Mart programı!

    İş Bankası Maximum Kart ana partnerliğinde ve Mars Cinema Group ortaklığında yapılacak 16. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali İstanbul ayağını tamamlamış olsa da Ankara ve İzmir'de bağımsız sinema rüzgarları estirmeye devam ediyor!

    Bugünün İzmir programında Cinemaximum Konak Pier Salon 3'te ilk olarak 13.00'da cesur ve hüzünlü bir savaş belgeseli The War Show (Savaş Şovu) gösterilecek. Daha sonra 15:30'da birlikte gösterilecek iki belgesel var. İlki İzmirli'lerin özellikle tercih edeceği Fransız yapımı Ismyrne (İzmir), ikincisi ise bir müzik belgeseli Not Every Day Is Spring (Her Gün Bahar Olmuyor). 17:30'da Ivan I. Tverdovskiy'in bu gotik masalı Zoologiya (Hayvanoloji), 19:30'da Brokeback Dağı ve Pi'nin Yaşamı filmlerinin Oscar'lı yönetmeni Ang Lee'nin Billy Lynn's Long Halftime Walk (Billy Lynn'in Uzun Yürüyüşü) filmi, 22:00'da Natalie Portman ve Lily-Rose Depp'li Planetarium, 23:59'da ise Efsanevi İtalyan porno yıldızının hayatını anlatan Rocco gösterilecek.

    Bugünün Ankara programında ise Cinemaximum Armada Salon 3 izleyiciyi salona hapsedeceğe benziyor. İlk olarak 12:30'da politik ve şiirsel film Dao Khanong (Karanlık Çöktüğünde),13:00'da İsrail'in daha cesur Frances Ha'sı olarak ünlenen film Anashim Shehem Lo Anı (Kimse Benzemez Bana), 15:00'da hem gençlik filmlerine hem de felaket filmlerine ilginç referanslar içeren animasyon My Entire High School Sinking into the Sea (Okulda Deniz Kazası), 15:30'da iddialı müzik belgeseli Shot! The Psycho-Spiritual Mantra Of Rock (Klik! Rock'ın Ruhani Mantrası), 17:00'da 80'lerin kült müzik grubu X Japan'ın belgeseli We Are X (Biz X'iz), 17:30'da aşk olduğunu itiraf edemeyen bir aşkın hikayesi Lovesong (Aşkşarkısı), 19:00'da hüzünlü bir korku filmi The Transfiguration (Dönüşüm), 19:30'da mültecilere otelini açan Norveç'li bir ailenin hikayesini anlatan Welcome to Norway (Norveç'e Hoşgeldiniz), 21:30'da yıldız kadrosu ile dikkat çeken ve övgülere boğulan film Certain Women (Mutlak Kadınlar), 22:00'da Mr. Robot'un yıldızı Rami Malek'in başrolde yer aldığı Buster's Mal Heart (Buster'ın Hasta Kalbi), 23:59'da ise Otomatik Portakal'ın Japon versiyonu olarak nitelendirilen Disutorakushon Beibîzu (Yıkım Bebekleri) gösterilecek.

    Bu yıl “İyileştiren Şeyler” temasıyla yola çıkan !f İstanbul yarın yani 5 Mart’ta 16. yaş yolculuğunu tamamlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top