Hesabım
    2017 !f Ankara ve İzmir'de 5 Mart Pazar!

    !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nde 5 Mart programı!

    İş Bankası Maximum Kart ana partnerliğinde ve Mars Cinema Group ortaklığında yapılacak 16. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali İstanbul ayağını tamamlamış olsa da Ankara ve İzmir'de bağımsız sinema rüzgarları estirmeye devam ediyor!

    Bugünün İzmir programında yine Cinemaximum Konak Pier Salon 3 dopdolu! İlk olarak saat 13:00'da Oscar'a aday da olan sessiz animasyon La Tortue Rouge (Kırmızı Kaplumbağa) gösterilecek. 15:30'da ise Sundance'ten iki ödülle dönen Morris From America (Amerikalı Morris), 17:30'da David Lynch'in sanatının ve kafasının içine bir yolculuk vaad eden David Lynch: The Art Life (David Lynch: Yaşam Sanatı), 19:30'da Oscar adaylığı da bulunan İsveç filmi En Man Som Heter Ove (Hayata Rövaşeta Çeken Adam), 22:00'da İngiliz dönem filmi Their Finest (Aşkın Çekimi) gösterilecek. 

    Bugünün Ankara programında ise Cinemaximum Armada Salon 3 yine birbirinden başarılı filmleri ağırlıyor. İlk olarak 12:30'da !f İstanbuldan'da ödülle dönen İran filmi Lantouri, 13:00'da Rebecca Hall'un başarılı performansı ile adından söz ettiren gerçek bir yaşamdan uyarlama film Christine, 15:00'da şiirsel animasyon Window Horses (Camdan Atlar), 15:30'da John Waters'ın aykırı kült filmi Multiple Maniacs (Masmanyaklar), 17:00'da hamile kadınlara bakış açınızı değiştirebilecek bir gerilim Prevenge (Hamintikam), 17:30'da büyülü jazz müzik belgeseli Nublu, 19:00'da Trainspotting, izleyiciyi T2 Trainspotting'e hazırlayacak ve gençler için sinemada izleme ayrıcalığı sunacak. 19:30'da yılın en cesur aşk filmlerinden Below Her Mouth (Dudağının Altında), 21:30'da bilet bulamayanların yıllar boyu pişmanlık duyabileceği devam filmi T2 Trainspotting, 22:00'da ise şiirsel bir sert aktivist belgeseli Ceux Qui Font Les Révolutions À Moitié N'ont Fait Que Se Creuser Un Tombeau (Devrimi Yarıda Bırakanlar Kendi Mezarlarını Kazarlar) gösterilecek.

    Bu yıl “İyileştiren Şeyler” temasıyla yola çıkan !f İstanbul bugün 16. yaş yolculuğunu tamamlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top