Hesabım
    Maşa ile Koca Ayı 21 Nisan'da Sinemalarda!

    Doğukan Manço ve Aydilge'de keyifli çocuk filminde karşımıza çıkacak isimler!

    Orijinalinde Rus folkloruna ait olan karakterler olan "Masha" ve "Ayı" adlı kahramanların Animaccord Animation stüdyoları tarafından yapılan Rus çizgi filmi özellikle Rusça konuşulan ve Slav coğrafyalarında çocukların ilgiyle ve keyifle seyrettiği bir yapım olarak televizyonda izlenme rekorları kırmıştı. Ülkemizde 21 Nisan'da vizyona girecek olan Maşa ile Koca Ayı interaktif animasyon filmi işte bu televizyon çizgi filminden yola çıkılarak Türkiye için özel olarak üretildi. Maşa adında küçük bir Rus kızı ile sirkten emekli, Mişka adında bir ayı arasında geçen maceraları konu edinen yapım, çocuklar için özel hazırlandı ve ilk kez ‘ İnteraktif’ sinema deneyimi yaşatma hedefi taşıyor.

    Filmde ülkemize özel olarak Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço ve şarkıcı Aydilge de yer alıyor. İki sanatçı da projede seslendirme olarak değil, direkt yer alıyorlar. Filmin sürprizlerinden biri olarak Doğukan Manço, Barış Manço’nun ‘’Ayı’’ şarkısını yeniden aranje etti.

    Basına yaptıkları açıklamalarda projede olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten iki sanatçı da filmi hem şiddetten uzak hem de minik seyircilere yönelik keyifli bir yapım olarak yorumladılar.  

    Filmin yönetmenliğini Georgii Orlav ve Vladislav Bayramgulov ikilisi üstlenirken, orijinal müzikler ise Vasiliy Bogatirev’e ait. Majestik Film tarafından ithalatı gerçekleştirilen yapım Mars Dağıtımcılık tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ndan hemen önce 21 Nisan Cuma günü vizyona çıkmış olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top