Hesabım
    Golshifteh Farahani ve Tate Donovan "Untouchables"ın Kadrosuna Katıldı!

    Untouchables'ın Hollywood yeniden çekimine iki ünlü isim dahil oldu.

    About Elly (2009), Paterson (2016) fimlerinin İranlı yıldızı Golshifteh Farahani ile Operasyon:Argo (2012), Manchester by the Sea (2016) filmlerinde rol alan aktör Tate Donovan, 2011 Fransa yapımı Can Dostum (The Intouchables) filminin Hollywood remake filmi olan Untouchable'ın kadrosuna katıldı.

    The Tracking Board'un özel haberine göre başrollerinde Kevin Hart, Bryan Cranston, Nicole Kidman ve Julianna Margulies gibi ünlü isimlerin yer aldığı yeniden çekilen film Untouchable'ın kadrosu genişliyor. Orijinal filmde başrollerde François Cluzet, Omar Sy ve Anne Le Ny yer alıyordu. Senaristliğini ve yönetmenliğini de Olivier Nakache ile Eric Toledano üstlenmişti. Hollywood versiyonunda ise yönetmen koltuğunda Neil Burger otururken senaryosunu ise Paul Feig kaleme aldı.

    Hayatta bir noktadan sonra kültür ve sınıf farklılıklarının ortadan kalkması temasına odaklanan ve dram-mizah arasında gidip gelen bir film, zengin ve belden aşağısı felçli olan bir adam ile ona yardım etmek kiralanan, sabıka kaydı olan işsiz bir adam arasındaki zamanla gelişen dostluğa odaklanıyor.

    Merakla beklenen filmin 2018'de vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top