Hesabım
    The Promise'ten Fragman Geldi!

    Christian Bale ve Oscar Isaac'i buluşturan filmden yeni fragman yayınlandı.

    Oscarlı oyuncu Christian Bale ve ünlü oyuncu Oscar Isaac'i (Star Wars:The Force Awakens, Inside Llewyn Davis, Ex-Machina) buluşturan tarihi romantik film The Promise'ten fragman geldi!

    Terry George'un yönetip senaryosunu Hotel Rwanda, Babam İçin gibi unutulmaz filmlerin yazarlarından Robin Swicord ile kaleme aldığı film, Osmanlı İmparatorluğu'nun son yıllarında geçiyor. The Promise, Paris'teki tanınmış bir Amerikan gazeteci, güzel ve kültürlü Ana ile başarılı bir tıp öğrencisi olan Mickael arasındaki bir aşk üçgenini izliyor.

    Son olarak Büyük Açık ve Knight of Cups filmlerinde izlediğimiz Oscar ödüllü aktör Christian Bale filmde Paris'te ün salmış Amerikalı gazeteci Chris Myers'ı canlandırırken, Oscar Isaac ise başarılı bir tıp öğrencisi  Mikael'i canlandırıyor. Film 1900'lü yıllarda Türkler ile Ermeniler arasında geçen ve halen tartışılan tarihi olaylara da yer veriyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Charlotte Le Bon, ünlü Fransız aktör Jean Reno, Angela Sarafyan ve James Cromwell de yer alıyor.

    The Promise, ABD'de 21 Nisan'da vizyona girecek. Ülkemizde ne zaman gösterime gireceği ise henüz belli değil. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top