Hesabım
    Tom Holland'ın Uzun Bir Aradan Sonra Gelen Filmi "Rock Paper Dead"ten Fragman Var!

    "Rock Paper Dead" bu yıl sinemalarda olacak.

    1985 yapımı Fright Night, 1988 yapımı ikonik korku filmi Child's Play ve 1996 yapımı Stephen King romanı uyarlaması Falcı korku sineması sevenlerin gönüllerinde yer etmiş yapımlar. Kısa filmleriyle ve dizi yönetmenliğiyle de tanınan usta korku yönetmeni Tom Holland imzalı bu filmlere bir yenisi daha eklenmek üzere! Rock Paper Dead'ten ilk fragman geldi.

    Peter, on yıl boyunca devlet hastanesinde cezai delilik sebebiyle tedavi altında kalır. Ancak 10 yıllık tedavisi tamamlanır ve "iyileşmiş bir adam" olarak köklü ailesinin evine geri döner. Eski evin içine girdikten sonra, işkenceyle geçen çocukluk döneminden kalma anılar ve geçmiş kurbanlarının hayaletlerinin ziyaretleri Peter'in kararlılığını sarsmaya başlar. Güzel Ashley'nin de hayatına girmesiyle birlikte Peter'ın sonu hep cinayete varan arzuları yeniden ortaya çıkmaya başlayacaktır...

    Filmin başroldeki seri katilini Luke Macfarlane canlandırırken, Ashley olarak karşımıza Jennifer Titus çıkıyor. Filmin kadrosunda Michael MadsenTatum O'NealMaureen McCormick ve Quinton Aaron da yer alıyor. Filmin senaryosunu ise Kerry Fleming ve Victor Miller üstleniyor. Filmin 2017 yılında Amerika'da vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top