Hesabım
    ABD Box Office Zirvesinde Wolverine'in Pençe İzleri!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    Geçtiğimiz hafta zirveyi The LEGO Batman Movie'den devralan korku yapımı Get Out zirveye hızlı veda etti. Bu haftanın lideri Logan olurken, yalnızca 3 yeni film listede kendine yer bulabildi.

    Listenin yeni galibi rolü ile ikonikleşen Hugh Jackman'ı son kez Wolverine olarak göreceğimiz Logan filmi oldu. Çizgi roman evreninin en sevilen mutantının yaşlılığa ve düşmanlarına karşı verdiği mücadeleyi gördüğümüz film, lk haftasından 85,3 milyon dolar kazandı. 127 milyon dolarlık tahmini bütçesi olan filmin bütçesini kolaylıkla çıkarabileceği ön görülüyor. Listenin geçtiğimiz haftaki galibi Get Out bu hafta 1 sıra geriledi. Korku türündeki Jordan Peele imzalı yapım 2. haftasında 26,1 milyon dolar gişe elde etti. 4.5 milyon dolar bütçeli film daha 2. haftasından 75,9 milyon dolar kazanmış durumda. Listenin 3. filmi de vizyonun taze yapımları arasından çıktı. İlk haftasında 16,1 milyon dolar kazanan dram türündeki The Shack 3. sırayı aldı.

    Çocukluğumuzun favori oyuncakları olan legoları beyazperdede gördüğümüz serinin yeni halkası The LEGO Batman Movie bu hafta 2. sıraya geriledi. Animasyon fantastik macera 4. haftasında 11,6 milyon dolar ile yaptı. Film böylece 80 milyon dolarlık bütçesini ikiye katlamaya oldukça yaklaşmış oldu. Listeyi yarılayan yapım ise yine vizyonun tazeleri arasından çıktı. Bir kadının öldüğü günü tekrar tekrar yaşayarak gizemini çözmeye çalışmasını temel alan Ben Ölmeden Önce4,9 milyon dolar ile açılış yaptı. Karizmatik tetikçimiz John Wick bu hafta itibariyle 3 sıra geriledi. Keanu Reeves'i bir kez daha başrolüne taşıyan aksiyon serisinin 2. devam halkası John Wick 2, 4. haftasında 4,7 milyon dolar kazandı. Listenin 7. sırasındaki yapım ise yönetmen koltuğunda Theodore Melfi'nin oturduğu biyografik yapım Gizli Sayılar oldu. NASA'nın gizli kalmış kadın dehalarını öne çıkaran yapım 11. haftasında 3,8 milyon dolar kazandı.

    Listenin son 3'ünü açan film ise vizyonun fantastik yapımları arasından çıktı. Matt Damon başrollü Çin Seddi 3. hafta kapanışını 3,5 milyon dolar ile yaptı. Listenin 9. sırasında ise 2015 yılında hayatımıza giren Grinin Elli Tonu'nun devam halkası yer buldu. Başrolleri değişmeden devam eden serinin 2. halkası Karanlığın Elli Tonu 4. hafta kapanışını 3,4 milyon dolar ile kutladı. Listenin son sırasında yer alan yapım ise Oscar'ın gözbebeği müzikal oldu. Oscar yarışında 6 Oscar ödülüne layık görülen Aşıklar Şehri 13. haftasında 2,9 milyon dolar kazandı. 

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top