Hesabım
    Bilim-Kurgu Romanı “The Book of Joan” Film Olacak!

    Natalie Portman'lı Jane Got a Gun'ın arkasındaki ekip kitabın film haklarını satın aldı.

    Stone Village Productions'tan Scott Steindorff ve Dylan Russell, bilim kurgu romanı "The Book of Joan"ın film haklarını rekabeti bol bir açık artırma ile kazandı.

    Natalie Portman, Joel Edgerton, Ewan McGregor, Noah Emmerich ve Boyd Holbrook'un yer aldığı western aksiyon-dram filmi Jane Got A Gun'ın yapımcılarından Scott Steindorff ve Dylan Russell, Lidia Yuknavitch'in bilim kurgu romanı The Book of Joan'ın film haklarını satın aldı.

    Roman, kahramanın savaş, şiddet ve açgözlülük tarafından tahrip edilen bir dünyayı kurtarmak için ortaya çıktığı korkunç bir gelecekte Arc efsanesinin Joan'ını yeniden anlatıyor. Bir grup isyancı, bir diktatörün yönetimini yıkmak için birleşerek, gizemli bir kuvvete sahip çocuk savaşçısı Joan'ın kahramanca şarkısından güç alırlar.

    Steindorf, "The Book of Joan'ı büyük ekrana taşımaktan dolayı çok mutluyum" dedi ve ekledi "Lidia, şimdiye kadar okuduğum en dinamik-ikonik kadın kahramanlarının bir kısmını yarattı ve bu roman daha zamanında çıkamazdı".

    Stone Village'ın ürettiği filmler arasında "Jane Got A Gun" dışında "Güneşin Karanlığında"  ve "Kolera Günlerinde Aşk" da bulunuyor.

    Kitap, 18 Nisan'da yayınlanacak. Elle Dergisi, Nylon, BuzzFeed ve Huffington Post, romanı yılın en çok beklenen kitaplarından biri olarak değerlendirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top