Hesabım
    "Aşk Her Yerde"nin Kısa Film Devam Halkasının Çekimleri Sürüyor!

    "Aşk Her Yerde"nin devam halkasından set kareleri!

    Hollywood camiasının en sevilen aşk filmlerinden biri olan Aşk Her Yerde'nin kısa metrajlı bir devam halkası geleceği biliniyordu. 

    Başrollerini Hugh GrantLiam NeesonColin FirthLaura LinneyEmma ThompsonAlan RickmanKeira Knightley ve Bill Nighy'nin paylaştığı yapımın kısa metrajlı devam halkası İngiliz yardım organizasyonu Comic Relief için çekilen film yedi saat süresince BBC’den canlı olarak yayınlanan ve telethon yöntemiyle para toplanan "Red Nose Day" yani "Kırmızı Burun Günü"nü onurlandırmak adına çekiliyor ve çekimleri devam eden yapımdan kareler gelmeye devam ediyor!

    Orijinal kadronun rollerine geri döneceği kısa filmde Hugh GrantLiam NeesonColin FirthMartine McCutcheonAndrew LincolnLucia MonizThomas Brodie-SangsterOlivia OlsonMarcus BrigstockeRowan AtkinsonKeira Knightley ve Bill Nighy boy gösterecek. İlk filmde başkan olarak gördüğümüz Grant hala başkan olarak karşımıza çıkarken aynı zamanda orijinal filmdeki aşkıyla da evlenmiş olacak. Filmin artık büyümüş olan küçük yıldızları Sam ve Joanna ise birlikte karelerde görülüyor.

    Filmin senaryosu ise filmin uzun metraj versiyonunun senaristi Richard Curtis'in elinden çıkma. Filmin yönetmen koltuğunda ise Mat Whitecross oturuyor.

    10 dakikalık film 24 Mart'ta BBC One'da gösterilecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top