Hesabım
    Box Office'te Recep İvedik 5 Yine Zirvede!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 3-5 Mart haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği olmadı. Geçtiğimiz hafta zirveye yerleşen Recep İvedik 5 bu hafta da liderliği elden bırakmadı. Listede bu hafta 3 taze film kendine yer bulmayı başardı.

    Bu haftanın galibi değişmedi. Şahan Gökbakar'ın tiplemesiyle her filmiyle rekorlar kıran Recep İvedik serisinin 5. devam halkası bu haftasonu toplam 718.986 seyirci tarafından izlendi. Recep İvedik 4'e ait olan en iyi hafta sonu açılışı, açılış Cumartesi günü seyirci rekoru ve açılış Pazar günü seyirci rekoru gibi rekorları elinde bulunduruyor. Listenin 2. sırasını ise vizyonun taze yapımlarından biri aldı. Marvel çizgi roman evreninin en sevilen karakterlerinden Wolverine'in son devam halkası Logan vizyona girdi. Hugh Jackman'ı son kez ikonik rolünde gördüğümüz film açılışını 219.046 seyirci ile yaptı. Listenin 3. sırasında da vizyonun taze filmlerinden biri yer aldı. Bol yıldızlı Ferzan Özpetek filmi İstanbul Kırmızısı ilk haftasında 160.630 seyirciye ulaşmayı başardı.

    Listenin ilk 3'ünü takip eden yapımla birlikte listede yerli filmlerin etkisi sonlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını işleyen Reis filmi açılışını 67.580 seyirci ile yaptı. Listenin yarısında ise animasyon bir macera yer aldı. Sevilen animasyon serisi Karlar Kraliçesi'nin 3. devam halkası Karlar Kraliçesi 3: Ateş ve Buz 2. hafta kapanışını 44.277 seyirci ile yaptı. Fantastik bilim kurgu serisi Ölümcül Deney'in son halkası Resident Evil: Son Bölüm 2. hafta kapanışını 6. sırada yaptı. Film 2. haftasında 36.903 seyirciye ulaştı. Roma sokaklarını arşınlayan köpeksever tetikçi bu hafta 4 sıra geriledi. John Wick'in yeni macerası John Wick 2 3. haftasında 19.757 seyirciye ulaşarak listenin 7. sırasında yer aldı.

    Yeni nesil X-Men'in karizmatik Charles Xavier'ı James McAvoy başrollü Parçalanmış bu hafta listenin 8. sırasında yer aldı. Film 3. hafta kapanışını 9.492 seyirci ile yaptı. 2015 yılında beyazperdeye uyarlanan Grinin Elli Tonu'nun devam halkası Karanlığın Elli Tonu, Anastasia'yı ve tutkulu Christian'ı yeniden bir araya getirdi. Film 4. haftasında 7.934 kişiye ulaştı. Listenin son filmi ise Oscar adaylıklarında gözdelerden biri olmasına ve 3 ödülü kucaklamasına rağmen ülkemizde gereken ilgiyi bulamayan Ay Işığı oldu. Dram türü film 6.981 seyirci ile geçtiğimiz haftaki yerini korudu.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top