Hesabım
    Margot Robbie Robin Hood'un Marian'ı Olacak!

    Robin Hood'un asil aşkı Marian beyaz perdede!

    The Hollywood Reporter'ın doğruladığı habere göre Para Avcısı, Suicide Squad: Gerçek Kötüler gibi filmlerin güzel yıldızı Margot Robbie, Robin Hood efsanesinin Leydi Marian'ı olacak.

    Marion, Maid Marian, Bakire Marian, Clorinda vb. isimlerle de bilinen karakter Robin Hood'un hayatının aşkıdır ve Robin Hood'un ölümünden sonra insanlara yön vermiştir. Daha önce Cate Blanchett(Robin Hood), Audrey Hepburn(Robin and Marian) gibi usta aktrisler tarafından da canlandırılmış karakter nasıl yazılacak, Robbie nasıl bir performans sergileyecek bilemiyoruz. Ancak yine güzel bir Marian izleyeceğimiz kesin!

    Film Sony tarafından yapılacak. Yönetmeni veya oyuncu kadrosu hakkında henüz bir bilgi yok. Robbie şu anda gerçek kişilerden ve hikayeden uyarlanan bir spor filmi " I, Tonya"da başrolde yer alıyor. Çekimleri devam eden bu filmden sonra ise Peter Rabbit filminde Daisy Ridley ve Domhnall Gleeson gibi yıldızlarla birlikte seslendirme yapıyor. Yani Robbie'yi ne zaman Leydi Marian olarak izleyeceğimizi şimdilik söyleyemiyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top