Hesabım
    Teresa Palmer'lı Gerilim Filmi Berlin Syndrome'dan İlk Fragman Geldi!

    Berlin Syndrome'da Palmer kapana kısılmış durumda!

    Sıcak Kalpler, Işıklar Sönünce, Point Break ve Aşkın Seçimi gibi beğenilen filmlerin güzel oyuncusu Teresa Palmer'dan yepyeni bir gerilim filmi geliyor. Güzel yıldızın başrolünü Sense8'in Wolfgang Bogdanow'u Max Riemelt ile paylaştığı gerilim dozu yüksek Berlin Syndrome'dan ilk fragman geldi.

    Avusturyalı foto muhabiri olan Clare Andi, Berlin’de tatil yaparken oranın yerlisi olan karizmatik bir erkekle tanışır ve arlarında anlık bir çekim yaşanır. Romantik anlar birbirini takip eder ve bu tutkulu bir geceye yöneltir. Ancak Clare sabah tek başına uyanır ve uyandığında kendini Andi’nin apartman dairesinde kilitli bulur. Duruma anlam veremeyen Clare kısa sürede Andi’nin onu bırakmaya hiç niyeti olmadığını anlamaya başlar. Genç kadın ya kurtulmanın bir yolunu bulmalı ya da hayatını teslim etmelidir...

    Kadrosunda Matthias HabichEmma BadingLucie Aron ve Thuso Lekwape gibi isimleri de bulunduran gerilim filminin yönetmen koltuğunda Savaşın Gölgesinde ve Somersault ile tanıdığımız yönetmen ve senarist Cate Shortland oturuyor. Filmin senaryosunu ise Shaun Grant üstleniyor. Filmin senaryosunun kaynağı ise Melanie Joosten'ın romanı. Filmin görüntü yönetmenliğini üstlenen isim ise Germain McMicking.

    Filmin ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top