Hesabım
    14. Uluslararası Altın Boğa Film Festivali‏ ve Kısa Film Yarışması'na Başvurular Açıldı!

    14. Uluslararası Altın Boğa Film Festivali‏ ve Kısa Film Yarışması için son başvuru tarihi 1 Mayıs!

    Türkiye'nin ilk liseler arası kısa film yarışması olan Uluslararası Altın Boğa Film Festivali ve Kısa Film Yarışması bu yıl 14. yaşını kutluyor. Altın Boğa Film Festivali çerçevesinde düzenlenecek olan kısa film yarışmasına başvurular başladı.

    Lise öğrencilerinin çektikleri kısa filmleriyle katılabilecekleri bu yarışmaya düzenlendiği yıllar boyunca Türkiye’nin ve dünyanın farklı noktalarından, farklı kültürlerden 900’ü aşkın kısa film katıldı. Önceki yıllarda jüri koltuğunda Nuri Bilge Ceylan, Atilla Dorsay, Ahmet Mümtaz Taylan, Hasibe Eren, Zeki Demirkubuz ve Mert Fırat gibi alanında yetkin yönetmen, oyuncu ve sinema yazarları oturtan yarışmanın bu yılki soon başvuru tarihi 1 Mayıs olarak belirlendi.

    Türkiye’nin dört bir yanından lise öğrencilerini sinema alanına olan ilgilerini artırma ve bu alanda yaptıkları çalışmaların ödüllendirilmesi amacıyla düzenlenen yarışmada alanında uzman jürilerin değerlendirmesi sonucu en beğenilen kısa film yönetmeni “Altın Boğa Özel Ödülü”ne sahip olacak. Yarışmada birinci olana 3.000 TL, ikinci olana 2.000 TL ve üçüncü olana 1.000 TL para ödülü verilecek.

    14. Uluslararası Altın Boğa Kısa Film Yarışması hakkında detaylı bilgiye, katılım koşullarına ve ön başvuru formuna www.ielsinema.com adresinden ulaşılabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top