Hesabım
    Kim Kardashian Ocean’s 8'in Radarında!

    Kim K'in bu seferki takipçileri Ocean’s 8!

    FameFlynet Pictures

    Reality show yıldızı, Kanye West'in sansasyonel eşi Kim Kardashian, kısa ismiyle Kim K, geçtiğimiz aylarda bir saldırı yaşamıştı. Geçtiğimiz Ekim ayında Paris'te bir soygun kurbanı olan K, evinin tuvaletinde kilitli kalmış ve polis memuru kılığında evine giren soygunculara 10 milyon dolar değerinde mücevherini kaptırmıştı. Görünüşe göre tarih tekerrürden ibaret! Zira 36 yaşındaki Kim K, çekimleri devam eden Ocean's 8 setinde görüntülendi.

    Kadrosunda başarılı oyuncu Sandra Bullock, ödüllü oyuncu Cate Blanchett, Batman'in Kedi Kadın'ı Anne Hathaway, fantastik yapımların aranan ismi Helena Bonham Carter,  American Horror Story'nin başarılı yıldızı Sarah Paulson, Mindy Project'in yıldızı Mindy Kaling, Amerikalı şarkıcı Awkwafina ve Hollywood kariyerinde hızlı adımlarla yükselen Rihanna, cameo şeklinde de olsa Matt Damon'ı barındıran filmin setinde görüntülenen ünlü yıldız, filmde soyguncu ekibin hedefi olacak.

    Kim K'in kardeşi model Kendall Jenner da filmde Kim K ile birlikte boy gösterecek. Ocean's 8 Kim K'in ilk beyazperde deneyimi olacak. Gelen sosyal medya karelerinde Kim K ve Kendall'ı görüyoruz. 2 fotoğrafta lokasyon belirtilmemiş olsa da Kim K'in elbisesi ve kürkünden aynı setten bir kare olduğu sonucunu çıkarmak mümkün.

    We spotted #KimKardashian filming some scenes with #Rihanna for #OceansEight! 🙌🏽 Y'all here for it?

    East Coast Renaissance (@ecrenaissance)'in paylaştığı bir gönderi ()

    #5 & #2

    💎kendall updates💎 (@latestkendall)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Filmin yönetmen koltuğunda ise Açlık Oyunları'nın yönetmen koltuğunda büyük başarı kazanan Gary Ross oturuyor. Ross aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstlenecek. Filmin senaryosunda ise yönetmenle birlikte Olivia Milch imzası var. Film 22 Haziran 2018'de ülkemizde vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top