Hesabım
    Pera Palace’ta Sinemanın Divaları!

    Sergi bugünden itibaren 13 Mart'a kadar Pera Palace Hotel Jumeirah'ta gezilebilir!

    Turistik önemi kadar düzenlediği organizasyonlarla da Pera’nın bölgesinin en önemli sembollerinden biri olan Pera Palace Hotel Jumeirah, koleksiyoner Şerif Antepli ile birlikte gerçekleştirdiği Sinemanın Divaları sergisinin açılışını 8 Mart akşamı gerçekleştirdi. Verilen özel kokteyle Ediz Hun, İzzet Günay gibi Yeşilçam'ın önemli isimleri de katıldı. 

    Kurulduğu günlerden bu yana  pek çok ünlü sinema sanatçısına ve yönetmene ev sahipliği yapan aynı zamanda yerli ve yabancı birçok filmin gösterim mekanı olan Pera Palace Hotel Jumeirah, Şerif Antepli’nin koleksiyonlarından oluşan sergide Audrey Hepburn, Bette Davis, Brigitte Bardot, Elizabeth Taylor, Gina Lollobrigida, Grace Kelly, Greta Garbo, Ingrid Bergman, Katharine Hepburn, Marilyn Monroe, Nicole Kidman, Sophia Loren, Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Filiz Akın, Cahide Sonku, Belgin Doruk, Selda Alkor ve daha birçok ünlü sanatçının kartpostalları, fotoğrafları, dergi kapakları, kitapları, afişleri, pulları, plakları, takvimleri gibi objeler yer veriyor.

    Pera Palace’ın Aynalı Salonu’nda düzenlenen sergi, 9 – 13 Mart tarihleri arasında ve 10:00 – 20:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top