Hesabım
    Yeni Ferrari'miz Wolverine mi Olacak?

    Christian Bale'in rolü bırakmasının ardından düşünülen ismin Hugh Jackman olduğu ortaya çıktı.

    "Büyük Hesaplaşma", "Köstebek", "Son Mohikan",  "Halk Düşmanları" filmleriyle sinema tarihine adını altın harflerle yazdıran Michael Mann'in yıllardır bir Ferrari filmi yapmak için uğraştığını biliyoruz. Efsanevi otomobil markasının yaratıcısı Enzo Ferrari'nin hayatına odaklanacak olan filmin yapımına en yakın zaman 2015 yılıydı. Ancak yılın başlarında filmin başrolü olarak projeye dahil olan Christian Bale filmden ayrılınca proje tekrar rafa kaldırılmıştı. Anlaşılan o ki filmle ilgili yeni gelişmeler var! Empire'da yer alan habere göre filmin başrolleri için gönüllerin Wolverine'i Hugh Jackman ve Ejderha Dövmeli Kız'ımız Noomi Rapace düşünülüyor.

    The Italian Job’a imzasını atan Troy Kennedy Martin ve Out Of Africa’ya imzasını atan David Rayfield'ın yazdığı iki senaryoyu alıp harmanlayan Mann, filmin temelini ise Brock Yates'in 1991 yılı imzalı kitabı Enzo Ferrari: The Man, The Cars, The Races'ten alıyor. Film karizmatik ve hırslı, ikonik araba yaratıcısının bir yılına odaklanacak. Parace'ın ise Ferrari'nin eşi Laura Dominica'yı canlandırması bekleniyor. Filmin çekimleri önümüzdeki yıl başlayacak.

    Kariyerine Alfa Romeo'da bir yarışçı olarak başlayan ve 1947'de kendi markasını kurmak için ayrılan Ferrari, 1950'lerde ve 60'larda zirveye oturmuş, ardından yerini Fiat markasına bırakmıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top