Hesabım
    Anne Hathaway'li Lifeboat'ı Deniz Gamze Ergüven Yönetecek!

    Mustang'in yönetmeni The Lifeboat'ı devraldı!

    Mustang filmiyle Fransa'dan yabancı film kategorisinde Oscar adayı olan yönetmen Deniz Gamze Ergüven'in yeni filmi belli oldu.

    The Tracking Board'ın haberine göre Kefaret (2007), Aşk ve Gurur (2005) ve Anna Karenina (2012) gibi filmlerin yönetmeni Joe Wright'ın yöneteceği film "The Lifeboat"ı Deniz Gamze Ergüven devraldı. Filmin başrolünde ünlü aktris Anne Hathaway yer alıyor. Joe Wright'ın filmin yönetmenliğinin Ergüven'e bırakmasının sebebi şu anda çekim aşamasında olduğu tarihi dram filmi Darkest Hour olabilir. 

    Charlotte Rogan’ın kitabından beyaz perdeye uyarlanacak filmin genç kadın Grace Winter'ı (Hathaway) merkeze alıyor. Grace'in 1914'te bir deniz kazasından kurtulma hikayesini ve ahlaki krizini ele alıyor. Cankurtaran gemisi üzerinde çok fazla insan vardır ve eğer bazıları gemiden vazgeçmezse, hepsi ölecektir...

    Working Title, Film 360 ve Focus'un yapımcılığını üstlendiği film hakkında henüz bu kadar bilgi var. Vizyon tarihi veya çekim başlangıç tarihi de henüz bilinmiyor çünkü Ergüven halihazırda başrollerinde Halle Berry ve Daniel Craig'in yer aldığı Kings filminin yapım aşamasında.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top