Hesabım
    "Little Mermaid"in Yeni Uyarlamasından Fragman Geldi!

    Küçük denizkızı geri dönüyor!

    Geçmişin masalları günümüzün filmleri olmaya devam ediyor. Disney'in uyarladığı pek çok masal, en yakın zamanda karşımıza çıkacak olan Güzel ve Çirkin gibi, beyazperdede boy göstermeye devam ediyor. Küçük Denizkızı da bunlardan biri. Ancak Disney'in yapımı devam eden uyalamasından bahsetmiyoruz, bu tamamen apayrı bir küçük denizkızı filmi. Blake Harris ve Chris Bouchard'ın yönetmen koltuğunu üstlendiği Little Mermaid'ten ilk fragman geldi.

    Filmin küçük denizkızını Poppy Drayton canlandırırken başrollerde ona Shirley MacLaineWilliam MoseleyLoreto Peralt ve Gina Gershon eşlik ediyor. 

    1837 yılı imzalı Hans Christian Andersen masalına yarı paralel ilerleyen filmde küçük denizkızını hapsolmuş halde görüyoruz. Küçük denizkızı elinde ruhunu tutan bir sirk kurucusu tarafından hapis tutulmaktadır. Özgür kalabilmesi için ruhunu geri alması gerekmektedir. Mississippi'li bir muhabir denizkızı söylentilerini duyduğunda yanına küçük kız kardeşini de alarak araştırmaya gider ve gerçekten bir denizkızı olduğunu keşfeder. Bu süreçte muhabirin kız kardeşi de denizkızının yaşadığı diyarda kulaktan kulağa fısıldanan efsaneleri keşfedecektir...

    Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top