Hesabım
    James Bond Yazarları "Bond 25" İçin Geri Dönecek!

    Neal Purvis ve Robert Wade'in yeni Bond filmi için döneceği duyuruldu.

    The Daily Mail'den Baz Bamigboye, attığı tweet ile Bond takipçilerini hem sevindirdi hem merak ettirdi.

    Bamigboye'nin kendi Twitter hesabından duyurduğuna göre, Spectre(2015), Skyfall(2012), Quantum of Solace(2008), Casino Royale(2006) gibi önemli James Bond filmlerinin senaristleri Neal Purvis ve Robert Wade yeni Bond filmi için geri dönüyor.

    Bu bilginin haricinde Bond'u canlandıracak aktörün Daniel Craig olacağı dedikodularına da pek açıklık getirmeden, aktörün rol için karar aşamasında olduğunu duyurdu. Ünlü İngiliz ajanı James Bond serisinin en sevilen filmlerinden Skyfall ve son filmi Spectre'ın yönetmeni Sam Mendes de geçtiğimiz sene seriye geri dönmeyeceğini resmen duyurmuştu.  Radar Online'ın haberine göre Sony, en uzun süre boyunca James Bond'a hayat veren 2. oyuncu olan Craig'in Bond olarak iki film daha yapması karşılığında 150 milyon dolar teklif etmişti. 

    Yeni Bond rolü için Tom HiddlestonJamie Bell ve Idris Elba'nın, yönetmen olarak da Hiddleston'la çalışan yönetmen Susanne Bier'in yönetmen adayları listesine girdiğini iddia edilmişti. Ancak Elba'nın bu konuda bir fikri olmadığını belirtmesinin dışında dedikodular yalnızca dedikodu olarak kalmıştı. 

    Bond cephesinden şimdilik netleşen tek bilgi deneyimli yazarların James Bond 25 için seriye geri döneceği. Filmin ne zaman çekilmeye başlanacağı da henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top