Hesabım
    Hollywood’ta Osmanlı Hikayesi Rüzgarı!

    The Ottoman Lieutenant Amerika’da seyircisiyle buluşuyor.

    Önümüzdeki günlerde tüm dünyada gösterime girmesi planlanan Türk ve Amerikalı yapımcıların ortak projesi The Ottoman Lieutenant bugün Amerika çapında gösterime girecek.

    Yapımcılığını Y - Film ve Eastern Sunrise Films'in üstlendiği film, Amerika’da toplam 300 salonda izleyici ile buluşacak. Film, Birinci Dünya Savaşı sırasında Doğu Anadolu’da, Amerikalı bir hemşirenin yakışıklı Osmanlı subayı ile yaşadığı benzersiz aşk hikayesini beyazperdeye taşıyacak.

    Oscar ödüllü Ben Kingsley (Gandhi), Josh Hartnett (Pearl Harbor) ve Game of Thrones’ta canlandırdığı Dario Naharis karakteri ile tanıdığımız Michiel Huisman'ın başrollerini paylaştığı film, Hera Hilmar’ın (Da Vinci's Demons) canlandırdığı Lillie Rowe karakterinin gözünden anlatılacak. Oyuncu kadrosunda yer alan Türkiye’den oyuncular ise Halil Bey rolünde Haluk Bilginer ve Melih Paşa rolünde ilk defa bir Hollywood filminde rol alan Selçuk Yöntem olacak. 

    Senaryosu Jeff Stockwell’e ait filmin yönetmen koltuğunda ise Joseph Ruben oturuyor. Filmin müziklerini ise Geof Zanelli yaptı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Türk ve Amerika Yapımı “The Ottoman Lieutenant" Filminden Poster Geldi!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top