Hesabım
    Rihanna ve Adam Driver'dan Müzik Dramı Geliyor!

    Rihanna ve Adam Driver "Annette" filminde boy gösterecek.

    Variety'de yer alan habere göre Valerian ile ilk uzun metraj oyunculuğunu gerçekleştirecek olan Rihanna ve Martin Scorsese'nin Silence filmi için fiziksel dönüşümüyle hayretlere düşüren, yeni neslin en yetenekli oyuncularından Adam Driver müzik-dram türündeki "Annette" filminde birlikte kamera karşısına geçecek.

    Los Angeles temelli rock müzik ikilisi Sparks'ın üyeleri Ron Mael ve Russell Mael filmin senaryosunu üstlenirken, filmin yönetmen koltuğunda ise Holy Motors ve Lovers On the Bridge gibi kült filmleriyle hatırladığımız Fransız yönetmen Leos Carax oturacak. Sparks ikilisi ilk kez senaristlik denemesini gerçekleştirmenin yanı sıra film için yeni parçalar yapacaklar.

    Deadline'ın haberine göre film, opera şarkıcısı olan eşi öldükten sonra şaşırtıcı bir yetenek ile doğan 2 yaşındaki çocuğu yetiştirmeye koyulan bir stand-up komedyeninin hikayesini anlatıyor. Rihanna ve Driver'ın hangi rolleri üstleneceği şu an için belirsizken, projeye dahil olmuş olan Rooney Mara, proje çakışması yüzünden filmin kadrosundan ayrılsa da yerine kimin geçeceği henüz açıklanmadı.

    Amazon Studios'un dağıtım haklarını satın aldığı filmin çekimleri bu yılın ilkbahar aylarında başlayacak. Carax'ın ilk İngilizce dilindeki filmi olacak olan yapım, Rihanna'nın Valerian'ın yanı sıra Marion Crane'i canlandırdığı Bates Motel ve yakında vizyona girecek olan Ocean's 8 filminden sonra oyunculuğa devam etmeyi planladığının bir işareti...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top