Hesabım
    Batman Kartını Oynadı: Joker!

    Nolan'ın listesinde Law da var<br />

    Batman Başlıyor’un yarasa adama yeni bir soluk getirmesiyle Warner Bros.’un yola devam kararı aldığını bilmeyen kalmadı. Christopher Nolan’ın yeni filmin baş kötüsü Joker’i canlandırmak üzere hangi aktörleri düşündüğünden sık sık bahsettik.

    Batman-on-film’in bildirdiğine göre Nolan’ın listesinde üst sıralarda yer alan aktörlerin arasında Jude Law da var.

    Warner Bros. kaynaklı, ancak resmi olmayan, habere göre Law ilk olarak Harvey Dent’i canlandırması için düşünülmüş. Ancak stüdyo kendisine Joker kostümünün daha çok uyacağı kararını almış.

    Haberi gönderen ve ismi gizli tutulan köstebeğin, Batman Başlıyor’la ilgili pek çok, sonradan gerçekliği ortaya çıkan dedikoduyu basına sızdırmış olması Law’ın şansının epey yüksek olduğunu gösteriyor. Aynı köstebek daha önce de Ken Watanabe ve Katie Holmes’ün ilk film için seçildiğini bildirmiş ve ardından haber stüdyo tarafından doğrulanmıştı.

    Warner’ın listesinde olan ve Nolan’ın seçimine bırakılan aktörler arasında adını andığımız son isim Hugo Weaving idi. İyi ya da kötü tüm kahramanların kalbi Beyazperde.com’da atar, tıklamaya devam edin tüm gelişmelerden ilk sizin haberiniz olsun!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top