Hesabım
    İşte Harvey Keitel ve Udo Kier'in Yeni Filmi!

    Jerzy Kosinski'nin İkinci Dünya Savaşı döneminde geçen romanı beyazperdeye uyarlanıyor.

    Usta oyuncular Udo Kier ve Harvey Keitel yeni filmde bir araya geliyor. Aktörler, Jerzy Kosinski'nin 1965 tarihli tartışmalı romanından sinemaya uyarlanacak filmde rol alacak.

    Çek yapımcı ve yönetmen Václav Marhoul, yaklaşmakta olan projesiyle tanınmış aktörlerin ilgisini çekmeyi başardı. The Painted Bird (Boyalı Kuş) adlı romandan aynı isimle uyarlanan romanı senaryoya yine Marhoul uyarladı. The Painted Bird, İkinci Dünya Savaşı sırasında Almanlardan saklanan, şiddet ve zulüm gören ailesi tarafından gönderilip Doğu Avrupa'da göçebe dolaşan bir çocuğu izliyor. Çocuk Polonya'da bir ormana kaçar, sığınır ve bu ormanda çok farklı bir insanla tanışır.

    İlginçtir ki Kosinski'nin eseri tecavüz, ensest ve cinayet gibi geniş ve cesur bir çeşitliliğe sahip olmasına rağmen çoğunlukla doğası nedeniyle tartışmalara yol açtı. (Yazar daha sonra kitabın ilk başta sanıldığı gibi otobiyografik olmadığını, kurgu olduğunu açıkladı.)

    Lars von Trier filmlerinden ve Soul Kitchen, Iron Sky, Blade filmlerinden tanıdığımız usta Alman oyuncu Udo Kier filme Keitel'dan önce katılmıştı. Kier filmde Miller karakterini canlandıracak. 77 yaşındaki efsane aktör Keitel'ın rolü ise henüz belli değil. Filmde ayrıca Çek oyuncular Aleksey Kravchenko, Petr Vanek, Petr Kotlar ve Jitka Cvancarová yer alıyor.

    23 Mart'ta çekilmeye başlanacak filmin çekimlerinin 105 günde tamamlanması planlanıyor. Çekimler Slovakya, Çek Cumhuriyeti ve son aşamada Haziran 2018'de Polonya'nın Świebodzice kasabasında gerçekleşecek. Bu durumdan dolayı ne yazık ki filmi 2019 yılının ilk çeyreğinde izleyebileceğiz. Fransa'da 17 Mayıs 2019'da vizyona girmesi planlandı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top