Hesabım
    Prag'dan Keira Knightley ve Jason Clarke Geçti!

    II. Dünya Savaşı sonrası yaşanmış gerçek bir dramdan uyarlanan Aftermath filminin çekimleri geçtiğimiz haftalarda tamamlandı...

    MarchlandsAgatha Christie's Poirot ve Testament of Youth gibi işleriyle tanınan James Kent'in Orta Avrupa'da çektiği yeni filmi The Aftermath'ın çekimleri geçtiğimiz ay tamamlandı; film post-prodüksiyon aşamasına geçti. II. Dünya Savaşı sonrasında geçen ve gerçek bir öyküden esinlenerek beyazperdeye taşınan filmin başrollerinde Keira KnightleyAlexander SkarsgårdJason Clarke yer alıyor.

    Filmin senaryosu Rhidian Brook imzalı aynı adlı kitaptan Joe Shrapnel ve Anna Waterhouse tarafından senaryolaştırıldı. Yazar Brook'un kendi babaannesinin hayat hikayesini romanlaştırdığı biliniyor. Filmin Prag'ın yanı sıra Hamburg'ta gerçekleştirilen iç mekan çekimleri 20 gün sürdü ve Almanya'daki bu çekimler gerçek bir şatoda yapıldı. 

    Savaş dönemi karşılıklı düşman olan iki farklı ulustan bireylerin, savaş sonrası aynı çatı altında hayatta kalma mücadelesini beyazperdeye taşıyacak filmin konusu ise şu şekilde: 

    1946 yılı savaş sonrası yeniden ayağa kalkmaya çalışan Almanya... Rachael Morgan adında bir kadın soğuk bir kış gününde harabeye dönmüş Hamburg şehrine gelir. Bir İngiliz olan kocası Lewis, yerle bir olmuş şehri yeniden kuran ekiplerin birinde görevlidir. Çift bu yeni ortama alışmaya çalışırken Rachael kocasının beklenmedik kararı karşısında şaşkına dönecektir: yaşayacakları büyük evi, evin önceki sahipleri olan Alman bir dul ve onun problemli kızıyla paylaşacaklardır...  

    Filmde Keira Knightley Rachael karakterine hayat verirken, Jason Clarke ise onun eşi Lewis'i canlandırıyor. İsveçli ünlü aktör Alexander Skarsgård ise Stefan Lubert karakterine hayat verecek. 

    2017 içerisinde ABD'de vizyona girecek filmin ülkemizde gösterilip gösterilmeyeceği ise şuan için belirsiz.  

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top