Hesabım
    Mila Kunis'in Yeni Filmi Aksiyon-Komedi!

    Kunis, SNL'in yıldızı Kate McKinnon ile başrolde yer alacak!

    Siyah Kuğu (2010), Ayı Teddy (2012), Arkadaştan Öte (2011), Eyvah Annem Dağıttı (2016) gibi filmlerle tanınan güzel aktris Mila Kunis'in yeni filmi belli oldu. 

    Variety'nin haberine göre, aynı zamanda Ashton Kutcher'ın eşi olan 33 yaşndaki Kunis, "The Spy Who Dumped Me" isimli aksiyon-komedi yapımda yer alacak. Başrolü ise Saturday Night Live'ın komik sunucusu Kate McKinnon ile paylaşacak. McKinnon ayrıca Masterminds (2016), Ghostbusters (2016), Office Christmas Party (2016) gibi eğlenceli filmlerle, birbirinden komik tiplemeleri ve taklitleri ile tanınıyor.

    Son olarak Eyvah Annem Dağıttı filmi ile karşımıza çıkan Kunis'in Bad Mom's Christmas (2017) adlı devam filminde oynayacağı biliniyor. Kristen Bell ve Kathryn Hahn ile başrolü paylaştığı film ABD'de 3 Kasım'da vizyona girecek.

    The Spy Who Dumped Me, ikiliden birinin eski erkek arkadaşının casus olduğu ortaya çıkınca uluslararası bir komploya karışan iki en iyi arkadaşın hikayesini anlatacak. Vizyon tarihi hakkında ise şimdilik bir bilgi yok.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top