Hesabım
    Mark Hamill'den İlk Luke Skywalker Fotoğrafı!

    Luke Skywalker'ın ilk karesi burada!

    Star Wars'taki Luke Skywalker karakteriyle ikonikleşen Mark Hamill, Luke Skywalker kıyafetleriyle kendisinin ilk fotoğrafını paylaşmış olabilir! Karakterin daha önce görülmemiş olan ilk fotoğrafında Hamill'in yüzündeki ifade de bir hayli kayda değer!

    Ünlü yıldızın Cumartesi akşamı resmi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altında Tunus'ta sabahın erken saatlerinde çekilen fotoğrafın setin ilk gününden olduğu belirtiliyor. Fotoğrafın ilk çekimini beklerken çekildiğini belirten Hamill, bu karenin belki de ilk Skywalker fotoğrafı olduğunu ifade ediyor. 

    Fotoğraf paylaştıktan sonra, hayranın sorularını yanıtlayan oyuncu filme filmin ekibinden daha çok inandığını belirterek, "Ekip nazikti ama Star Wars'un "çöp" olduğunu düşünüyorlardı. Ben de onlara 'Hayır bu proje efsane olacak' diyordum" diye belirtti.

    Star Wars Episode 8: The Last Jedi'da boy gösterecek olan Hamill'e yine de çok alışmayın! Yapımcıların orijinal karakterleri geride bırakarak yeni karakterler üzerine bir hikaye kuracağı biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top