Hesabım
    "Kung Fu Panda"nın Sonu Yok mu?

    Kung Fu Panda serisinin geleceğine dair yeni gelişmeler!

    Geçtiğimiz yıl vizyona giren Kung Fu Panda 3 beyazperdede ve eleştirmenler cephesinde gönülleri fethetmiş ve güzel yorumlar almıştı. Sakar panda Po'nun maceralarını anlatan animasyon serinin 4. filmi için de onay çıktı. Jackie Chan, Dustin HoffmanLucy Liu, Angelina Jolie, David Cross ve Seth Rogen'lı orijinal seslendirme kadrosuyla da başarılı bir iş ortaya koyan seri, hayranlarının göz bebeği olmaya da devam ediyor. Ancak seriden yeni gelişmeler var!

    Dreamworks Animation CEO'su Jeffrey Katzenberg serinin geleceğine dair açıklamalarda bulundu. Serinin toplamda 6 bölümlük olacağını belirten CEO, bunun yıllara göre planlandığını belirtti.

    Yönetmen Jennifer Yu Nelson da Collider'a verdiği röportajda önceliklerinin film adedi değil niteliği olduğunu belirtmişti. 3. film hakkında konuşan yönetmen, "Üzerinde çalıştığımız en iyi filmi yapmaya çalışırız. Her seferinde birer tane. Bunu mükemmel bir mücevher yapmak istiyoruz ve bundan sonra ne olacağını göreceğiz. Şimdilik, bu filmi mümkün olan en iyi film haline getirmeye odaklanıyoruz" demişti. Ortak yönetmen Alessandro Carloni ise, "Devam filmlerinin açık uçlu olmaya çalışmasını istemiyoruz. Tamamlanmış bir yolculuk gibi hissettirmesini istiyoruz ve bu filmin de böyle olduğunu hissediyoruz" demişti.

    Son olarak halfguarded.com sitesi ise Dreamworks'un 4. devam halkasının senaryosunu tamamlamaya çok yakın olduğunu belirtmişti. Ancak henüz resmi bir açıklama gelmedi. Kung Fu Panda'nın fantastik ve eğlenceli dünyasıyla, özellikle yeni panda karakterleri tanıtıldığı için ekibin devam ettireceği maceralar vardır, siz ne dersiniz?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top