Hesabım
    "Neruda" Filminden İlk Altyazılı Klip!

    Ödüllü "Neruda" 10 Mart'tan bu yana vizyonda!

    Edebiyatı sinemaya taşıyan filmler sanatın iki dalını sevenleri de memnun etmekte. Capote, End of the Tour, Genius ve Kill Your Darlings gibi filmler hem edebiyatı hem de sinemayı bir araya getirerek adeta sanatı daha da yücektiyor. Bunlara bir tanesi daha katılmak üzere! Nobel ödüllü Şilili şair Pablo Neruda’nın hayatına dair kısa bir kesit sunan Neruda filminden ilk altyazılı klip geldi.

    No (2012), El Club (2015) ve Tony Manero (2008) gibi başarılı filmlerin Şilili yönetmeni Pablo Larrain'in yeni filmi olan Neruda, 1940’larda Komünist Parti’ye katılmak için kendi ülkesinde bir kaçak haline gelen, Nobel ödüllü Şilili şair Pablo Neruda’nın peşine düşen bir müfettişi konu ediniyor. Son olarak başrolünde Natalie Portman'ın yer aldığı başarılı film Jackie ile karşımıza çıkan 40 yaşındaki yönetmen Larrain, Neruda filminde de biyografik ve politik bir dramayı ele alıyor. 

    Senaryosunu Guillermo Calderón'un kaleme aldığı filmin başrollerini ise ünlü aktör Gael García BernalLuis Gnecco ve Alfredo Castro paylaşıyor. Usta yönetmen Pedro Almodovar'ın "bu yıl izlediğim en iyi film" şeklinde nitelendirdiği ödüllü film Neruda, 10 Mart'ta ülkemizde vizyona girdi! 

    Filmin Türkiye çapındaki seansları için tıklayın! 

    Filmin Beyazperde eleştirisini okumak için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top