Hesabım
    Robert Downey Jr.'dan Riskli Proje!

    Robert Downey Jr. Doctor Dolittle mı Olacak?

    Hollywood'un süperstarlarından Robert Downey Jr. aldığı ücretlerle Forbes listelerini fethetti, Sherlock Holmes filmlerinde çözülemez gizemleri çözdü ve Marvel sinematik evreninin Demir Adam'ı olarak dünyayı birçok kere kurtardı. Ve şimdi de hayvanların dilini çözüyor! Ünlü yıldız birçok kere beyazperdeye uyarlanan Doctor Dolittle'ın yeniden çekiminde başrolü üstlenecek.

    Deadline'ın haberine göre The Voyage of Doctor Dolittle ismini taşıyacak olan filmin hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlenecek olan oyuncu, hayvanlarla konuşabilen baş karakter olarak karşımıza çıkacak. Hugh Lofting'in 1920'li yıllara ait çocuk kitaplarından hayvanlarla konuşabilecek doktor karakterinden yola çıkarak yeniden uyarlanacak olan filmin senaryosunu ise Syriana ve Abandon filmlerinin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlenmiş olan Stephen Gaghan üstlenecek. 

    Kapışmalı bir açık artırmanın ardından Universal geçtiğimiz hafta fimin haklarını kazanmayı başardı. Joe Roth ve Jeff Kirschenbaum da filmin yapımcıları arasında yer alıyor.

    1920'li yıllarda okurlarla buluşan çocuk kitabı serisi 1967 yılında aynı isimle müzikal olarak beyazperdeye uyarlanmıştı. 1998 yılı imzalı Eddie Murphy'nin başrolünde olduğu yeniden uyarlama bir seri de mevcut.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top