Hesabım
    "Black Panther" Setinden Renkli Görüntüler!

    "Black Panther"de Güney Kore kovalamacası!

    Avengers: Infinity War'un çekimleri devam ederken, solo film projelerinden de yepyeni gelişmeler var! Yönetmen koltuğunda Creed: Efsanenin Doğuşu ile büyük beğeni toplayan Ryan Coogler'ın oturduğu çizgi roman uyarlaması Black Panther filminin Güney Kore setinden görüntüler sosyal medyayı salladı!

    • 광안리에서 촬영중인 블랙팬서 😎 리허설만 몇번 하는건지 보다가 너무 추워서 집에왔음 • #부산광안리#광안리#블랙팬서#블랙팬서촬영중 #영화촬영#실시간#멋지다#더보고싶지만#너무추워 #내년개봉이기다려지는중 photo by @zzong_jh #blackpanther#gwanganri#movie#iphone7plus 今#釜山#広安理 で#映画撮影中 でーす🙈 朝6時までするみたいやけど、寒くて家に帰って来ました😀 来年2月に封切りの映画、楽しみにしてます🎬

    고와아뜰리에(부산캔들공방) (@kkomadotori)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Kara Panter'in beyazperde yansıması Chadwick Boseman olurken, filmin kötü adamı Erik Killmonger olarak Creed'in başrolü Michael B. Jordan yer alıyor.

    막상보니 신기🎬 #광안리 #영화촬영 #blackpanther #블랙팬서

    Thursday Party HwiBa (@hwibaya)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Black Panther filminin kadrosunda eski Wakanda üyesi, yeni karanlık taraf ajanı olan Nakia rolünde Lupita Nyong’o'yu ve Dora Milaje üyesi olan ve Wakanda kralı için eş olmak adına eğitilen Okoye rolünde Danai Gurira'yı göreceğiz. Filmin kadrosunda American Crime Story'nin Emmy ödüllü Christopher Darden'ı Sterling K. Brown ve Sherlock dizisinin Dr. Watson'ı, Hobbit serisinin Bilbo Baggins'i Martin Freeman da yer alıyor.

    내앞에 블랙팬서 #blackpanther #영화촬영

    👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 (@bbangsu_world)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Kara Panter ilk boy göstermesini Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminde yapmıştı. Karakterin spin-off filmi ise ülkemizde 16 Şubat 2018 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

    #블랙팬서 #영화 #촬영 #광안리 #부산 #blackpanther #movieshoot at #busan #gwanganbeach

    ᴶᴬᵞ ᴷᴬᴺᴳ (@jyeonkang)'in paylaştığı bir gönderi ()

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top