Hesabım
    Ian McKellen tekrar Gandalf’ı Canlandıracak!

    Gandalf bu defa tiyatro sahnesinde!

    77 yaşındaki efsane İngiliz aktör Ian McKellen, özellikle genç neslin hafızalarına kazınan rolü Gandalf'ı tekrar canlandıracak. J.R.R. Tolkien'in kitabından sinemaya uyarlanan kült yapım Yüzüklerin Efendisi'nde canlandırdığı büyücü Gandalf rolünü bu kez tiyatro sahnesinde canlandıracak. 

    Onlarca ödül sahibi Sir Ian McKellen, Park Theater'ın Sanat Direktörü Jez Bond'un yönettiği, 3-9 Temmuz 2017 tarihleri ​​arasında sadece Park Theater'da gerçekleşecek dokuz gösteri için özel tek kişilik bir gösteri yapacak. "Shakespeare, Tolkien, Others & You" adını taşıyan gösterinin gelirinin tamamı şu dönem maddi zorluk yaşayan Park Theater'a bağışlanacak. 

    Ayrıca Park Theater'ın başlıca elçilerinden ve kuruluşundan bu yana destekçilerinden biri olan Sir Ian McKellen'ı hem efsanevi rollerinden birinde hem de canlı izlemek büyük şans olduğu için gösterinin biletleri tükendi bile. Şanslı izleyiciler 3-9 Temmuz tarihleri arasında yaşayan en iyi aktörlerden biri olan McKellen'ın 50 yılı aşkın kariyerinin önemli satır aralarına şahit olacak.

    McKellen 36. İstanbul Film Festivali kapsamında Onur Ödülü'nü almak üzere festivalin konuğu olacak. Ayrıca festivalde gösterilecek Richard III’ün Beyoğlu Atlas ve Kadıköy’de Rexx’teki gösterimlerine de katılarak sinemaseverlerle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top