Hesabım
    Vision'ın Avengers: Infinity War Filminde Yer Alacağı Kesinleşti!

    Avengers: Infinity War filminden yeni haberler gelmeye devam ediyor...

    Marvel'ın en karizmatik süper kahramanlarının yeni maceralarında bir araya geldiği Avengers: Infinity War filminden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminde gördüğümüz android kahramanımız Vision'ın yeni filmde yer alacağı kesinleşti.

    Vision, süper insan gücüne ve dayanıklılığına, solar enerjiyi emip kullanabilme, vücudunu elmas kadar sert ya da hayalet formuna sokabilme, diğer nesnelerin ve insanların içinden geçebilme özelliklerine sahip. Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminde Vision'ı EfsaneIron Man 3Blood ve Evrim gibi filmler ile sinemaseverlerin karşısına çıkan Paul Bettany canlandırmıştı. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Robert Downey Jr.Mark RuffaloScarlett JohanssonChris EvansChris HemsworthChris PrattZoe Saldana ve Dave Bautista gibi isimler de yer alıyor.

    Yönetmen koltuğunda Anthony veJoe Russo kardeşlerin oturduğuAvengers: Infinity War filminin senaryosunu ise Christopher Markus ve Stephen McFeely üstleniyor. Toplam 67 süper kahramanı göreceğimiz Avengers: Infinity War'un ilk bölümü 27 Nisan 2018'de vizyona girecek. Filmin devam halkası Avengers: Infinity War 2 ise26 Nisan 2019'da sinemalara uğrayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top