Hesabım
    Deccal 2 Filminden Yeni Poster Geldi!

    Film, 16 Haziran 2017'de vizyona girecek!

    Yerli korku Deccal filminin devam niteliğindeki Deccal 2'den yeni afiş geldi. Filmin senaristlerinden Alper Kıvılcım Instagram hesabından filmden yeni afişi yayınladı.

    #deccal2 geliyor... Bir korku filminden beklediğinizden daha fazlası #horror #korku #sinema #movie

    Alper (@alperkivilcim)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Filmin konusu kısaca; tüm dünyayı kötülüğe ve felaketlere sürükleyecek olan kehanetin temeli olan bebek 6.6.2016’da doğmuştur. Bebeğin annesi olan Duygu olanlara dayanamayarak intihar etmiştir ancak bebeği koruyan şeytani tarikat yılmamıştır. Kehanetin devam edebilmesi için Venüs tutulmasının olduğu gece annesiyle aynı kandan bir kadın tarafından emzirmek çocuğun kehaneti gerçekleştirmesi için yeterlidir. Bu yüzden Duygu’nun kardeşi Öznur şeytani güçlerin gözetimine alınmıştır. Bu ayinin önüne geçmek isteyen Türk ve Avrupalı gizli teşkilatlar bebeği aramaktadırlar ancak bebek çocukları olmayan bir çifte evlatlık verilmiştir. Şeytani tarikatların gözlediği bebek geldiği eve de lanetini getirecektir...  

    Filmin yönetmenliğni Özgür Bakar üstlenirken filmin senaryosunu ise Özgür Bakar ve Alper Kıvılcım yazdı. Deccal 2 filminin oyuncu kadrosunda  Emel KaraköseAysan SümercanMurat ProsçilerBurak SarımolaGülay HayırVolkan CalArzu Budak veToygun Ateş yer alıyor.

    Film, 16 Haziran'da sinema salonlarında yerini alacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top