Hesabım
    "Otoban" Filmi Bugün İtibariyle Sinemalarda!

    Nicholas Hoult ve Felicity Jones başrollü film sinemalarda!

    Başrollerine yeni nesil X-Men'in sempatik Beast'i Nicholas Hoult ve Dan Brown üçlemesinin son filmi olan Cehennem'in güzel yıldızı, Star Wars evreninin asi Jyn Erso'su Felicity Jones'u oturtan Otoban filmi bugün itibariyle sinemalarda!

    Kötü giden bir soygunun ardından Casey Stein kendini acımasız mafya babası Hagen'den kaçarken bulur. Hagen'ın geri almak için her şeyi yapabileceği bir kargoyla kaçmaya çalışan Casey çaresizlikten eski patronu ve uyuşturucu kaçakçısı olan Geran'ı arar. Geran'dan isteği uzun süreli kız arkadaşı Juliette'i Hagen'dan korumasıdır. Casey'nin şimdiki amacı hayatının aşkını çok geç olmadan kurtarabilmektir...

    Almanya sokaklarında geçen gerilim dolu maceranın yönetmenliğini Eran Creevy üstlenirken, senaryoda yönetmene F. Scott Frazier eşlik ediyor. IM Global ve Open Road Films ortak yapımı filmin oyuncuları arasında usta isimler Anthony Hopkins ve Ben Kingsley de yer alıyor. Kingsley, Casey'nin eski patronu Geran'ı canlandırırken, Hopkins ise mafya babası Hagen olarak karşımıza çıkıyor. Film, 2 Oscar ödüllü usta oyuncunun ilk ortak çalışması.

    Filmin prodüksiyonu başlamadan önce düşünülen başroller ise Zac Efron ve Amber Heard idi...

    Filmin Türkiye çapındaki seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top