Hesabım
    "Ottoman Lieutenant" Vizyon Tarihini Aldı!

    Uluslararası polemik yaratan film 19 Mayıs'ta sinemalarda!

    Yapımcılığını Y - Film ve Eastern Sunrise Films'in üstlendiği, Türk ve Amerikalı yapımcıların ortak projesi The Ottoman Lieutenant Amerika'nın ardından Türkiye'de de vizyona girecek. Amerika Ermeni Ulusal Komitesi'nin tüm sinema salonlarına ve okullara mesaj göndererek gösterimini boykot edeceğini açıladığı film, 19 Mayıs'ta ülkemizde vizyona girecek.

    Amerikalı bir hemşire ile bir Osmanlı subayı olan İsmail arasındaki aşkı konu edinen The Ottoman Lieutenant Oscar ödüllü Ben Kingsley (Gandhi), Josh Hartnett (Pearl Harbor) ve Game of Thrones’ta canlandırdığı Dario Naharis karakteri ile tanıdığımız Michiel Huisman'ı başrollerine yerleştiriyor. Oyuncu kadrosunda yer alan Türkiye’den oyuncular ise Halil Bey rolünde Haluk Bilginer ve Melih Paşa rolünde ilk defa bir Hollywood filminde rol alan Selçuk Yöntem olacak. 

    Türk ve Amerika yapımı Hollywood prodüksiyonu Birinci Dünya Savaşı sırasında Doğu Anadolu’da geçiyor. Film, Hera Hilmar’ın (Da Vinci's Demons) canlandırdığı Lillie Rowe karakterinin gözünden anlatılacak.

    Senaryosu Jeff Stockwell’e ait filmin yönetmen koltuğunda ise Joseph Ruben oturuyor. Filmin müziklerini ise Geof Zanelli yaptı. Film Amerika'da şu ana dek toplam 219 bin 376 dolar hasılat elde etti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top