Hesabım
    Amy Schumer Barbie Olmaktan Vazgeçti!

    Amy Schumer Barbie projesinden ayrıldı.

    Trainwreck ile bir anda tanınmaya başlayan, komedinin yükselen yıldızı Amy Schumer'ın küçük kızların sevgili oyuncağı Barbie'yi temel alan bir filmde seyiğrcilerin karşısına geçeceğini geçtiğimiz aylarda duyurmuştuk. Ancak projenin başrolü projeden ayrılma kararı aldı!

    Enchanted tarzında yarı-animasyon yarı gerçekçi çekilecek olan Barbie filminden ayrılan Schumer, "Ne yazık ki, film programı çakışmaları yüzünden artık 'Barbie' projesinde yer almıyorum. Filmin çok güçlü bir mesajı var ve Sony ile Mattel harika birer ortak oldular. Üzüldüm ancak büyük ekranda Barbie'yi görmek için sabırsızlanıyorum" diye açıklama yaptı.

    Variety'de yer alan habere göre program çakışmasından kasıt, Schumer'ın Goldie Hawn ile başrolünü paylaştığı Cennette Sorun Var filminin tanıtım turları oldu. Senaryosunu Hilary Winston'ın üstlendiği filmin senaryo düzenlemesi ise Schumer ve kız kardeşi Kim Caramele tarafından yapılmıştı. Filmin yapımcılığını ise Walter F. ParkesLaurie MacDonald ve Amy Pascal üstleniyor. Filmin yönetmeni henüz açıklanmadı.

    Yarı animasyon olarak çekilecek olan filmde Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymadığını fark edecek. Yaşadığı dünyanın "mükemmel kadın" imajına uzak olduğunu farkeden Barbie, yaşadığı fantastik dünyadan dışlanacak. Uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla bizim yaşadığımız gerçek dünyaya bir yolculuğa çıkacak. Fakat ait olduğunu düşündüğü dünyayı bulmuş olsa da eski arkadaşlarını kurtarmak için bir noktada kendi dünyasına dönmek zorunda kalacak. 

    Ünlü komedyenin filmin başrolünü üstleneceği açıklandığında sosyal medyadan pek çok negatif yorum gelmişti. Schumer'ın zayıf olmaması üzerine pek çok sosyal medya kullanıcısı Schumer'ı aşağılayan mesajlar gönderirken, kimi kullanıcılar da Ghostbusters gibi çocukluk kahramanlarının bir bir kadınlar tarafından "mahvedildiğini" ileri sürmüştü.

    Barbie bugüne dek prensesten denizkızına, avukattan film yıldızına 150'den fazla kariyeri üstlendi. Dünyanın en popüler oyuncak bebeği, değerli deneyimler kazandı ve hayranlarına modern bir kadın için her şeyin mümkün olduğunu gösterdi. Oyuncak markası 1959'da piyasaya çıktı ve her yıl firmaya 2 milyar dolar civarı kazanç getiriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top