Hesabım
    "Biz Size Döneriz"e Eleştirmenlerden Tam Not!

    "Biz Size Döneriz" 31 Mart 2017 Cuma gününden itibaren Türkiye genelinde sinemalarda!

    Alamet-i Kıyamet ve Mihrez: Cin Padişahı gibi korku yapımlarının yönetmen koltuğuna oturmuş olan genç yönetmen Doğa Can Anafarta'nın yeni filmi Biz Size Döneriz eleştirmenlerden tam not almayı başardı!

    Eleştirmenlerin yorumları bir videoda derlendi. Kerem Akça film için "Sınav'dan bu yana en iddialı, biçimci ve interaktif gençlik komedisi" derken, Funda Karayel ise "Büyülü ve masalsı anlatımıyla döneme damgasını vurmayı bekleyen romantik komedi filmi" diye belirtti. Beyazperde.com Genel Yayın Yönetmeni Duygu Kocabaylıoğlu Arazlı ise, "Son yılların en genç, en pastel, en samimi Türk filmi" diye yazdı.

    Bildiğiniz üzere mezuniyetin ardından gelen işsizlik her gencimizi hayatında bir kez vuruyor. Okuldan mezun olmanın ardından güzel işlere sahip olma hayali kuran gençlerimiz iş arayışı sırasında oradan oraya başvuruyor ve "Biz size döneriz" cevabı aldıkları bir sürü iş görüşmesi yapıyor. Gençlik filmi bu tema üzerinden yola çıkıyor ve Lale, Akın, Defne, Cahit, Nur ve Yusuf'un iş ve dolayısıyla kendilerini arayışını işliyor.

    Başrollerini Çağlar ErtuğrulHande SoralFırat AlbayramTarık ÜndüzBestemsu Özdemir ve Tuğçe Kurşunoğlu'nun paylaştığı filmin kadrosunda aynı zamanda Murat EkenYetkin DikincilerCeyda KasabalıOsman Alkaş ve Haldun Boysan da yer alıyor.

    Biz Size Döneriz Cuma gününden itibaren Türkiye genelinde sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • "Biz Size Döneriz" Filminden İlk Teaser Fragman ve Poster, İlk Kez ve Sadece Beyazperde.com'da!
    • "Biz Size Döneriz" Filminden Yeni Poster Geldi!
    • Biz Size Döneriz Filminden İlk Fragman Yayınlandı!
    • "Biz Size Döneriz" Filminde Fatma Turgut'lu Soundtrack!
    • "Biz Size Döneriz"den Akın Dansı!
    • "Biz Size Döneriz"de Ödül Karmaşası!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top