Hesabım
    Yeni "Kabuktaki Hayalet" ile 9. Birim'le Tanışın!

    "Kabuktaki Hayalet" 31 Mart 2017 tarihinde ülkemizde vizyona girecek

    Scarlett Johansson'ı başrolüne yerleştiren Kabuktaki Hayalet filminden yepyeni bir özel video yayınlandı! Gelen özel videoda Johanssson'la birlikte Chin HanDanusia SamalLasarus RatuereYutaka Izumihara ve Tuwanda Manyimo'nun oluşturduğu 9. Birim ile tanışıyoruz!

    Binbaşı, korkunç bir kazadan kurtarılmış bir kadındır. Geçmişine dair hiçbir şey hatırlamamaktadır ve tek bildiği bir ameliyat masasında uyandığı, bir doktorun ona kurtarıldığını söylediğidir. Vücudu kurtarılamayan genç kadına dünyanın en tehlikeli suçlularını durdurmaya kendisini adayan kusursuz bir asker, siber-geliştirilmiş insan türünün ilk örneği olması adına yepyeni bir vucüt yapılır. Terörizm, insanların zihinlerine girip onları kontrol etmeyi de içeren yeni bir boyuta ulaşmıştır ve Binbaşı bu suçlarla mücadele etmektedir. Tek amacı Hanka Robotic'in siber teknolojideki ilerlemelerini ortadan kaldırmak olan bir düşmanla yüzleşmeye hazırlanırken kendisine yalan söylendiğini, hayatının kurtarılmadığını, çalındığını öğrenir. Geçmişini geri kazanmak, bunu kendisine kimin yaptığını öğrenmek, başkalarına da yapmadan onları durdurmak için mücadeleye girişme zamanı gelmiştir...

    Dünyaca ünlü Japon mangası Ghost in the Shell'e dayanan filmin oyuncu kadrosunda Hollywood'un güzel yıldızı Scarlett Johansson'ın yanı sıra Kuze rolündeki Michael Pitt, Dr. Ouelet rolündeki Juliette Binoche, Batou rolündeki Pilou AsbækRila Fukushima ve Daisuke Aramaki rolündeki Takeshi Kitano, Kaori Momoi ve Michael Wincott var.

    Film Cuma günü sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top