Hesabım
    "Yaşamak Güzel Şey"de "Minik" Krizi!

    "Yaşamak Güzel Şey" 14 Nisan’da vizyonda!

    Mandıra Filozofu serisi ile milyonlarca seyirciye ulaşan Müfit Can Saçıntı'nın hem senaristliğini hem de yönetmenliğini üstlendiği, 3. filmi Yaşamak Güzel Şey'in setinde “İçerde” de canlandırdığı “Minik” karakteri ile büyük ilgi gören Seyithan Özdemir'i sahne korkusu sardı. Senaryo gereği Saçıntı’ya hakaret içerikli bir kelime kullanması gereken “Minik” lakaplı oyuncu, o kelimeyi kullanamayacağını söyleyince, sahne dakikalarca çekilemedi.

    Saçıntı’ya hakaret içerikli bir sözcük kullanması gereken Özdemir “Ben sizi çok seviyorum Hocam; bu kelimeyi size söyleyemem” diyerek sahneyi durdurdu. Özdemir, setteki tavırları ile herkesin sevgisini kazandı. Bu sahnenin, yönetmenlik hayatının en özel sahnelerinden biri olduğunu belirten Saçıntı “Ben böyle güzel kalpli bir insan çok az gördüm. Sert görünümünün altında melek gibi bir kalbi var. Rol gereği bile olsa, kötü bir sözcük kullanamadı. Dakikalarca bana hakaret etsin diye yalvardım.Bu sahneyi asla unutamayacağım” dedi.

    Filmde Saçıntı başrolü Yasemin Conka ile paylaşıyor. İkiliye,  Zihni GöktayAyşegül AtikGünay KaracaoğluReha ÖzcanRenan BilekOnur DilberMerve HazerBahar SüerFulden AkyürekNihan TarhanNihan TaşyürekAli Çoban ve Fatih Koyunoğlu gibi güçlü oyunculardan oluşan dev bir kadro eşlik ediyor. 

    Saçıntı'nın bu üçüncü filmi, yaşam koşullarına boyun eğen, pısırık bir adam olan Müfit’in başına gelen talihsiz bir olaya başkaldırması ile bir anti kahramana dönüşmesini konu ediyor. Film 14 Nisan'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top