Hesabım
    Chris Pratt ve Kurt Russell Sette!

    Galaksinin Koruyucuları 2'nin yıldızları gülmemeye çalışıyor ama...

    Mantis rolündeki Pom Klementieff'in yanı sıra Elizabeth DebickiChris Sullivan ve Ego rolündeki usta oyuncu Kurt Russell gibi yepyeni yüzleri kadrosuna toplayan Galaksinin Koruyucuları 2'nin vizyon tarihine sayılı günler kala filmin Star-Lord'u Chris Pratt'den eğlenceli bir Instagram postu geldi.

    Pratt kendi hesabından yayınladığı videoda filmin Ego'su usta oyuncu Kurt Russell ile gülmemeye çalışıyor. Filmin setinden eski bir video iile sinemaseverleri heyecanlandırırken açıklama kısmında "Kurt Russell hayranı ile" ifadesine yer verdi.

    Kurt Russell poses with a fan on the set of #guardiansofthegalaxy vol 2 #guardiansofthegalaxyvol2 Click the link in my bio to get tickets now!

    chris pratt (@prattprattpratt)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Peter Quill (Star Lord) rolünde Chris Pratt, Gamora rolünde Zoe Saldana, Drax rolünde Dave Bautista, Nebula rolünde Karen Gillan, Kraglin rolünde Sean Gunn devam halkasına geri dönerken, ilk filmin seslendirmecileri Groot rolündeki Vin Diesel ve Rocket Racoon rolündeki Bradley Cooper bir kez daha galaksiyi kurtarmak için geri dönüyor.

    Yeni filmde koruyucular, artık aileleri haline gelen ekipte birbirlerini düşmanlara karşı korumak için savaşırken, Starlord olan Peter Quill’in gizemli geçmişinin sırları da çözülmeye başlıyor. Eski düşmanlar yeni müttefiklere dönüşürken, hayranların klasik çizgi romanlardaki favori karakterleri kahramanlarımızın yardımına koşuyor.

    3 yıl aradan sonra yepyeni bir macera ile geri dönen Galaksinin Koruyucuları devam filmi, 28 Nisan’da ülkemizde vizyona giriyor!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top