Hesabım
    "Autopsy of Jane Doe"nun Türkçe İsmi Belli Oldu, Altyazılı Fragmanı Geldi!

    "Otopsi" 14 Nisan'da sinemalarda!

    Başrollerinde Altın Küre adayı oyuncu Brian Cox, Into the Wild ile geniş kitlelerce tanınmaya başlayan Emile Hirsch ve bu film ile çıkışını yapmaya hazırlanan Olwen Kelly'yi taşıyan Autopsy of Jane Doe filminin Türkçe vizyon ismi Otopsi olarak belirlendi. Filmden ilk altyazılı fragman da geldi.

    Kadrosunda Elementary'nin Kitty'si Ophelia Lovibond'u da barındıran filmin çekimleri Londra'da gerçekleşti. André Øvredal tarafından yönetilen filmin senaryosu ise Ian B. Goldberg ve Richard Naing'e ait.

    Baba Tommy ve oğul Austin birlikte çalışan adlî tıp memurlarıdır. Austin annesinin ölümünden sonra babasını yalnız bırakmamaya gayret etse de yavaş yavaş kendi hayatını kurabilmek adına kız arkadaşıyla birlikte şehir değiştirmeyi planlamaktadır. Bunu babasına söyleyeceği akşam evlerinin bodrum katında yer alan morglarına bir ceset getirilir. Görünürde hiçbir ölümcül yarası olmayan genç kadın cesedi hakkında bütün bilgiler belirsizdir. Baba-oğul cesedi inceledikçe tutarsız ipuçları bulmaya başlarlar. Ancak bilmedikleri şey, cesedin sıradan bir cinayet kurbanı olmadığıdır. İkili cesedi inceledikçe işler daha da gizemli ve tehlikeli bir hal almaya başlayacaktır...

    Film ülkemizde 14 Nisan 2017'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top