Hesabım
    Yeni Bir Türk-Azeri Filmi Doğuyor!

    Dada Film'in yapımcılığını üstlendiği Yanlış Anlama komedi filminin basın toplantısı bugün gerçekleşti!

    Yapımcılığını DADA Yapım çatısı altında Levent Cengizhan’ın yönetmenliğini ise Ulaş Cihan Şimşek’in üstlendiği  “Yanlış Anlama” filminin basına tanıtım toplantısı bugün Sultan Ahmet Ajwa Hotel’de gerçekleşti. Oyuncu Hakan Bilgin’in sunduğu basın toplantısına film ekibinin yanı sıra Türk ve Azeri oyuncular katılırken, sunumlar ve soru-cevap bölümü oldukça keyifli anlara sahne oldu.

    "Sözü öncelikle misafirlerimize verelim" diyerek Azeri oyuncuları sırayla tanıtan Hakan Bilgin de proje için oldukça heyecanlı olduğunu, senaryoyu okuduktan sonra metni kendisi için çok çekici bularak ekibe katıldığını dile getirdi.

    Filmin basın toplantısına Azerbaycan’nın ünlü isimlerinden Pervin Abiyeva’nın yanı sıra, Ben Bilmem Eşim Bilir yarışma programı ile Türkiye’de tanınan ve sevilen İslam Mehreliyev ve Bakü’nün Cem Yılmaz’ı olarak gösterilen mizah ustası Ferda Xudaverdiyev da katıldı. Güzel oyuncu Pervin Abiyeva ilk kez bir Türk- Azeri ortak projesinde yer almaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirirken, Ferda Xudaverdiyev toplantıya getirdiği ve Şahan Gökbakar’a selam gönderdiği boksör eldivenleri ile ilgi odağı oldu! İslam Mehreliyev ise Zeki Müren’in “bu tarlaya bir şinik kekere mekere ekmişler.” cümlesi ile başlayan meşhur tekerlemesini tek seferde takılmadan söyleyerek basın mensuplarından büyük alkış aldı!

    Türkiye-Azerbaycan git gelinde beyazperdeye taşınan filmin çekimlerinin İstanbul ve Bakü’de gerçekleştirileceğini belirten yapımcı Levent Cengizhan ise proje için A'dan Z’ye hazır olduklarını, çekimlerin nisan ayının ilk haftası başlayacağını açıkladı.

    Ekim ayında vizyona girmesi planlanan filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Hakan Bilgin, Şevket Çoruh, Bahadır EfeDuygu Karaca ve Pelin Sönmez gibi sürpriz isimler de yer alıyor.

    Türkiye’den Azerbaycan’dan iki ailenin beraber geçirdikleri 10 günü anlatan filmin senaryosu ise Ayberk Çınar’a ait. Yapım Türkiye ile eş zamanlı olarak Azerbaycan’da da vizyona girecek.

    Basın toplantısının video görüntülerini de ise aşağıda izleyebilirsiniz: 

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top