Hesabım
    "The Lost City of Z"den Altyazılı Fragman!

    "The Lost City of Z" 21 Nisan'da sinemalarda!

    Pasifik Savaşı'nın kahraman Yeager pilotu Raleigh'si, Sons of Anarchy'nin Jackson 'Jax' Teller'ı, yeni nesil Kral Arthur'umuz Charlie Hunnam bu kez amazonun balta girmemiş ormanlarına doğru bir yolculuğa çıkıyor! Hunnam'ı başrolüne yerleştiren keşif macerası The Lost City of Z'den altyazılı fragman geldi.

    Karizmatik genç vampir olarak akıllara kazınan Robert Pattinson, yeni Örümcek Adam'ımız Tom Holland ve gönüllerin Edie'si Sienna Miller'ı kadrosunda bulunduran film, David Grann'in çok satan kitabından beyazperdeye uyarlanıyor. 

    Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek gelişmiş bir uygarlığa dair kanıtlar bulur. Bunları bilim camiasına açıkladığında ise Amazon yerlilerini vahşiler olarak gören bilim insanları kanıtlara gülüp geçerler. Yılmayan Percy, destekleyici karısı, oğlu ve yardımcısının desteğiyle tekrar Amazon ormanlarına döner. İddiasını kanıtlamak için araştırmalar yapan kaşif, 1925 yılında ise gizemli bir şekilde ortadan kaybolur...

    Filmin yönetmenliğini ise Gecenin İki Yüzü ve Bir Zamanlar New York'tan tanıdığımız James Gray üstleniyor. Senaryosunu da yönetmenin üstlendiği film 21 Nisan 2017 tarihinde sinemalarımıza uğrayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top