Hesabım
    Yeni Nesil "It"den İlk Fragman Geldi!

    Pennywise yine dehşete düşürmeye geliyor!

    Palyaço fobisi olanların korkulu rüyası olmakla birlikte korku sineması karakterleri arasında da kendine haklı bir yer edinen Pennywise bu kez yeni nesil ile buluşuyor! Korku ustası Stephen King'in 1986 imzalı romanından bu kez beyazperdeye uyarlanan It filminden ilk fragmanın hem orijinali hem altyazılısı geldi.

    1990 yapımı televizyon filmi uyarlamasında da ikonik hale gelen karakteri Tim Curry canlandırmıştı. Kırmızı saçlar, beyaz boyalı yüz ve sarı bahçıvan tulumu kısa sürede Cadılar Partisi programlarının favori kostümleri arasında yerini aldı. Bu kez aynı rolde Bill Skarsgård'ı göreceğiz. Filmin yönetmen koltuğunda Mama filmiyle hatırladığımız Andrés Muschietti otururken filmin kadrosunda Javier BotetFinn WolfhardOwen Teague ve Nicholas Hamilton yer alıyor. 

    Filmin görüntü yönetmenliğini Chung-hoon Chung üstlenirken müzikleri ise Benjamin Wallfisch'in elinden çıkma. Filmin senaryosunda Chase PalmerCary Fukunaga ve Gary Dauberman'ın imzaları var. Avı sırasında kendini gizlemek için kurbanlarının korkularının ve fobilerinin kılığına girebilen Pennywise karakteri, King'in çocukluk travmaları, değişken hafıza gibi ilgisini çeken pek çok psikolojik altyapıya da bir kanal görevi görüyor...

    Film dünya çapında 8 Eylül'de vizyona girecek!

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top