Hesabım
    "Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel"in Basın Toplantısı Gerçekleşti!

    "Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel" 7 Nisan’da sinemalarda!

    Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel bir kez daha Karadeniz rüzgarlarıyla güldürmeye geliyor! Filmin basın toplantısı dün akşam Usla Akademi'de gerçekleşti. Basın toplantısında oyuncular tek tek filme dair mesajlar verirken, kahkahalar havada uçuştu.

    Kahkahalı buluşmaya filmin yönetmeni Adem Kılıç, senaristi Yılmaz Okumuş ve oyuncular, Çetin AltayEren Hacısalihoğlu, Eren VurdemSalih KalyonYeşim Alıç, Buket Çelik, Ruhi Sarı, Timur Ölkebaş, Seymen Aydın, Hidayet Erdinç katıldı.

    Mikrofonu ilk alan Adem Kılıç “Öncelikle bize bu mekanı açan Usla Akademi’ye çok teşekkür ediyorum. Benim 6 sene önce bir hayalim vardı. “Sümela’nın Şifresi”ni çekmek. Çok şükür 3.’sünü çektik. 7 Nisan’da da vizyona giriyor” diyerek sözü oyunculara bıraktı.

    Filmin başrol oyuncusu Çetin Altay ise serinin 3. filmi için “Filmi her seferinde bir öncekinden daha iyisini çekebilmek için elimizden geleni yaptık. Çok güzel bir film oldu. Filmden yayınladığımız bölümlere, teaser ve fragmanlara muhteşem tepkiler aldık. Gülmek isteyen filmi izlesin, film vizyona girdikten sonra yoklama yapacağım” dedi.

    Ardından sözü alan usta oyuncu Salih Kalyon da “Canavar bir ekiple çok eğlenerek çektik filmi. Karadeniz yöresinin ve binlerce yıldır anlatılan Temel fıkralarını canlı olarak görecekler. Tüm Türkiye’yi ve dünyayı filmimizi izlemeye bekliyorum” cümlelerini kurdu.

    Yeşim Alıç da çekimler sırasındaki hava şartlarına rağmen nasıl eğlendiklerini şu cümlelerle dile getirdi: “Sadece şunu görmek için bile bu film izlenir; yayla soğuğunda komedi filmi çekmenin ne olduğunu, soğukla nasıl başa çıkılır ve rağmen nasıl gülünür bunu görmek için ve gülmek için gelin”.

    Serinin ilk iki filmindeki rol arkadaşı İsrafil Köse’nin, 2016 yılında talihsiz bir trafik kazası sonrasında aramızdan ayrılması üzerine, Ruhi Sarı, “İlk ikisinde mutlu olan seyirci yine çok mutlu ayrılacak ama biz bu sefer biraz buruktuk, kardeşimiz İsrafil (Köse) yoktu bu filmde. Ona da bir selam filmidir bu. Taşıdığımız hüzne rağmen çok eğlenceli bir film çektik ama unutmayın ki film sinemada izlenir, lütfen sizler de sinemada izleyin” dedi.

    Son olarak sözü alan Seymen Aydın ise “Zaten her şey söylendi” dedi filmin şarkısı “Hayat Devam Edeyi”yi söylemeye başladı. Tüm ekip arkadaşları da kendisine hem şarkıyı söyleyerek hem de alkışlarıyla eşlik etti.

    Filmin başrol oyuncusu Çetin Altay, beyazperde.com'a verdiği röportajda kamera arkası hakkında "Set arkasında çok eğlendik. Kamera arasında çok güzel anlarımız var. Eğlene eğlene çektik, gülmekten çekemediğimiz sahneler oldu. Umarım bu enerjimizi seyirciye de yansıtabiliriz" diye konuştu. En sevdiği komedi filmi konusunda iyi yapılmış her komedi filmini sevdiğini belirten oyuncu, "iyi yapılmış filmleri seyirci de gişede ödüllendiriyor zaten" dedi. Seyircilere vermek istediği mesaj sorulduğunda "Ben onlara mesaj atacağım. Doğayı koruyun, çimlere basmayın" diye espri yapan Altay, "Neden izleyeyim demesinler, neden izlemesinler diye düşünsünler. Filme gelsinler" dedi.

    Basın toplantısının ve röportajların ardından Karadeniz mutfağına uygun yapılan yemekler konuklara sunuldu.

    Filmin yönetmen koltuğunda Adem Kılıç ve Serkan Karaarslan ikilisi oturuyor. Kadrosunda Çetin AltayEren HacısalihoğluAyşegül GünayEren VurdemSalih KalyonYeşim Alıç ve Buket Çelik gibi isimleri bulunduran Karadeniz komedisi 7 Nisan’da sinemalarda! 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top