Hesabım
    "Kingsman: Altın Çember" Filminden Yeni Poster!

    "Kingsman: Altın Çember" 29 Eylül'de sinemalarda!

    Büyük beğeni toplayan Kingsman: Gizli Servis hayatımıza 2015 yılında girmişti. Karizmatik Harry ve asi Eggsy ile birlikte biz de heyecanlanmıştık. Eggsy'nin adım adım bir gizli ajana dönüşmesini seyretmenin yanı sıra bir beyefendi oluşunu da görmüştük. Eggsy ve Harry'yi özleyenlere müjde, geri dönüyorlar! Filmin devam halkası Kingsman: Altın Çember'den yepyeni bir poster çıktı.

    Asi genç Eggsy olarak ilk filmde karşımıza çıkan Taron Egerton ve karizmatik centilmen ajan Harry olarak tanıdığımız Colin Firth'ü tekrar geri döndüren filmde Mark Strong'un Merlin rolünde geri döneceği biliniyor. Ancak filmde bir sürü ünlü ve yeni yüz de var. Eggsy'ye CIA'nın başı olacak olan Halle Berry de eşlik edecek. Pedro Pascal, Jack Daniels adında bir karaktere hayat verirken, filmin kötü adamı da ödüllü oyuncu Julianne Moore olacak. Channing Tatum devlet için çalışan gizli bir ajanı ve Jeff Bridges de devletin üst kademe siyasilerinden birini canlandıracak.

    Kick Ass'in yaratıcılarından Matthew Vaughn'un senaryosunu ve yönetmenliğini bir kez daha üstleneceği bol yıldızlı devam halkası için heyecan büyük! Kadrosuna 6 Grammy ödülünün yanı sıra Akademi ve Altın Küre ödüllerini de kucaklamış olan ünlü müzisyen Elton John ve eski futbolcu Vinnie Jones'u da katan devam halkası 29 Eylül 2017 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top