Hesabım
    "Biz Size Döneriz" Sinemalarda!

    Biletinizi hemen alın!

    Alamet-i Kıyamet ve Mihrez: Cin Padişahı gibi korku yapımlarının yönetmen koltuğuna oturmuş olan genç yönetmen Doğa Can Anafarta'nın yeni filmi Biz Size Döneriz nihayet seyircileriyle buluşmaya başlıyor!

    Üniversiteden yeni mezun olan 6 genci temel alan filmde Lale, Akın, Defne, Cahit, Nur ve Yusuf'un hikayesini izleyeceğiz. Eskişehir'den İstanbu'a yeni hayatlar kurmak için gelen gençler hayallerindeki işe ve yaşama ulaşmak isterken kaç kez Biz Size Döneriz! cümlesini duyacaklar? 

    Başrollerini Çağlar Ertuğrul,Hande SoralFırat AlbayramTarık ÜndüzBestemsu Özdemir ve Tuğçe Kurşunoğlu'nun paylaştığı filmin kadrosunda aynı zamanda Murat EkenYetkin DikincilerCeyda KasabalıOsman Alkaş ve Haldun Boysan da yer alıyor. 15 Temmuz 2017'den hemen sonra başlayan film çekimlerinde 300'e yakın mekan kullanıldığını da ekleyelim. 

    Kerem Akça film için "Sınav'dan bu yana en iddialı, biçimci ve interaktif gençlik komedisi" derken, Funda Karayel ise "Büyülü ve masalsı anlatımıyla döneme damgasını vurmayı bekleyen romantik komedi filmi" diye belirtti. Beyazperde.com Genel Yayın Yönetmeni Duygu Kocabaylıoğlu Arazlı ise, "Son yılların en genç, en pastel, en samimi Türk filmi" yorumunda bulundu!

    Seanslar için tıklayın!

    Filmin eleştirisi için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top